Jump to content

Florinel Coman a tras o singură concluzie după FCSB - U Cluj 2-2: ”Am fost egoiști”

Belmonte
 Share

Recommended Posts

Florinel Coman FCSB FCSB - U Cluj

Florinel Coman (25 de ani) s-a arătat dezamăgit după meciul cu Universitatea Cluj. ”Am fost egoiști la ultima pasă”, a fost concluzia trasă de șeptarul vicecampioanei, unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei. Coman spune că este mult prea devreme pentru a trage concluzii cu privire la lupta pentru titlu.

”Am întâlnit o echipă cu experiență, jucători care știu joaca. Am început bine, am marcat repede. Am crezut că ne vom face un meci ușor, dar nu a fost așa. Am fost egoiști la ultima pasă, dar fără să vrem.

Nu ne-au surprins, știam că vom întâlni o echipă căreia îi place să paseze, fără presiune. Rămânem cu un punct. Ne pare foarte rău, că ne-am propus să nu ne încurcăm acasă. Jocul a fost bun, am avut ocazii, dar nu am fost lucizi în fața porții. Dacă făceam un meci foarte bun, câștigam cu siguranță. Atitudine, cum să n-ai atitudine? Am avut ocazii, dar n-am reușit să marcăm. Ei au luptat până în ultimul minut. Trebuie să fim mai atenți la fazele fixe. Este prea devreme să vorbim despre lupta la titlu. Este prea devreme. Bătălia se va da în play-off. Important este play-off-ul”, a declarat Coman.

Sursă

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.