Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

Trailerul încărcat de emoție ne poartă în culisele serialului anime PLUTO, o adaptare după celebra manga omonimă


Maxwell
 Share

Recommended Posts

 

 

 

                                                    sddefault.jpg?w=2000

 

 

Acțiunea serialului PLUTO, care va avea premiera pe 26 octombrie, se petrece într-un univers neofuturist, în care oamenii și roboții trăiesc împreună, în armonie. Manga realizată de Naoki Urasawa și Takashi Nagasaki, sursa de inspirație a serialului, este bazată pe legendara poveste Astro Boy: The Greatest Robot on Earth din 1964, a lui Osamu Tezuka. Pe lângă inimi, faimoasa manga a cucerit și numeroase distincții în întreaga lume, printre care Premiul Cultural Tezuka Osamu. Semnificația sa culturală a fost confirmată și întărită de dramatizarea din 2015, care, la cererea publicului, a revenit în 2018, cu un turneu în Japonia și Europa.

Marcând 60 de ani de la prima animație TV Astro Boy din Japonia, PLUTO îl are la cârmă pe Masao Maruyama, membru al echipei inițiale de producție a animației Astro Boy și fondatorul renumitului studio MAPPA.

                                 SUB3_PLUTO_EP08_V2_230713.00_43_30_12.02

Trailerul ni-i prezintă și pe Gesicht, robotul-detectiv care are probleme în a-și accepta identitatea de „mașină de ucis”, dar și pe Nord 2, robotul impresionat de puterea muzicii și pe Uran, robotul empatic. Contrastul dintre scenele intense de acțiune și dialogurile pătrunzătoare reflectă profunzimea emoțională a serialului PLUTO și sugerează privitorilor la ce se pot aștepta de la această poveste sfâșietoare.

De asemenea, elementele artistice dezvăluie în premieră înfățișarea lui Pluto, un robot extrem de puternic, stârnind curiozitatea privitorilor de a descoperi adevărata lui menire și cum va fi ea dezvăluită pe parcursul poveștii. Imagini expresive ale unor personaje îndrăgite precum Atom, Uran, Dr. Ochanomizu și Dr. Tenma oferă o nouă perspectivă și sugerează începuturile intrigante ale unei povești pline de suspans care debutează cu secvența unei crime din care omul lipsește cu desăvârșire.

                                                                                                      en-US_pluto_main_main_vertical_27x40_rgb

Atom își protejează sora, pe Uran, de Pluto. Care este adevărata intenție a lui Pluto?

Vor reuși Gesicht și Atom să rupă cercul urii în fața celei mai acerbe „manifestări a urii” din istorie, care va conduce lumea către pieire? Află răspunsul urmărind PLUTO pe 26 octombrie.



Detaliile proiectului: Sinopsis: Într-o lume în care oamenii și roboții trăiesc împreună în armonie, detectivul Europol Gesicht lucrează la caz când o serie de roboți puternici sunt distruși, făcându-l să creadă că ținta făptașului sunt cei mai puternici roboți din lume, printre care se numără și el. Lucrurile iau însă o turnură șocantă când oameni-cheie implicați în legile roboților încep să fie uciși unul câte unul, fără niciun indiciu clar al prezenței vinovatului la locul faptei. Pe parcursul investigațiilor, Gesicht îl întâlnește pe robotul avansat Atom, pe care emoțiile și inteligența artificială îl determină să-și pună întrebări despre propria identitate. Împreună, cei doi scot la iveală un complot sinistru, care ar putea pune capăt lumii așa cum o cunosc. Dar cum timpul nu se scurge în favoarea lor, vor reuși cei doi să oprească cel mai mare rău din istorie înainte să fie prea târziu?


Echipa: Bazat pe seria originală de benzi desenate PLUTO semnată de Naoki Urasawa și Osamu Tezuka Producător: Takashi Nagasaki Coordonator creație: Macoto Tezka Cu sprijinul Tezuka Productions și al revistei BIG COMIC, publicată de editura Shogakukan Producători executivi: Masao Maruyama, Taro Maki, Yuji Yamamoto Regizor: Toshio Kawaguchi Design personaje: Shigeru Fujita Consultant de creație: Naoki Urasawa Coordonatori animație: Kazunori Aoki, Kaku Saito Regizor animație digitală 3D/coordonator compoziție efecte speciale: Takahiro Miyata Director artistic: Chikako Shibata Coordonator compoziție digitală: Mitsuhiro Sato Coordonator de sunet: Masafumi Mima Coloana sonoră: Yugo Kanno Producția animației: Studio M2 Produs de GENCO

Distribuția vocală japoneză: Gesicht: Shinshu Fuji Atom: Yoko Hikasa Uran: Minori Suzuki Montblanc: Hiroki Yasumoto North #2: Koichi Yamadera Brando: Hidenobu Kiuchi Hercules: Rikiya Koyama Epsilon: Mamoru Miyano Pluto: Toshihiko Seki Dr. Ochanomizu: Toshio Furukawa Dr. Tenma: Eizou Tsuda Helena: Romi Park Duncan: Michio Hazama Brau-1589: Hideyuki Tanaka

 

 

Click aici pentru sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.