Jump to content

Bug Infernus /park

EduardGH3
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: EduardGH3
Server: RPG1
Descrierea bugului: Pentru inceput salutare, problema a inceput imediat dupa ce am achizitionat infernusul, in primul rand am observat ca nu ii pot sterge/schimba tunningul ca se schimba la loc in cel vechi asa ca am renuntat dupa ce am pierdut 150k aiurea, acesta ar fi primul bug care inca persista la infernus. Al doilea bug pe care l-am observat si inca persista pana in ziua de azi este cel de /park, cand l-am cumparat mergea totul perfect dar dupa un timp orice as face sau oriunde as duce acel infernus sa ii dau /park dupa ce il despawnez si reintru pe server si ii dau spawn e tot la vechiul loc de parcare, am incercat si cu un admin 5 dar tot degeaba, dupa ce a dat park unde am dorit si l-am despawnat ca sa testez daca daca ramane unde a dat /park, era tot in actualul loc. Daca nu as fi bagat pe el hidden, vip si 3d label l-as fii vandut cu toata bucuria dar sper ca ma veti putea ajuta sa ma pot bucura de vehiculul achizitionat. O ultima mentiune: /park functioneaza doar pana in momentul in care ma deconectez de pe server si ma reconectez, cat stau pe server totul e ok, daca dau despawn si reintru si dau spawn, e in alta parte. Multumesc de ajutor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.