Jump to content

Xavi, reacție neașteptată după ce Barcelona s-a calificat în ”optimile” UEFA Champions League

South Simon
 Share

Recommended Posts

YXNoPTNiZDkxYjA5ODY0MzQ1YzI2OWNjZjNkNzdi

Barcelona s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la FC Porto, în penultima etapă din grupele Champions League.

FC Porto a deschis scorul în minutul 30, grație lui Pepe. Peste doar 3 minute, Barcelona a replicat prin Joao Cancelo, care a restabilit egalitatea. Scorul final a fost stabilit de Joao Felix, în minutul 57.

Xavi a surprins, după calificarea în ”optimile” UEFA Champions League

În urma succesului, Barcelona s-a calificat matematic în următoarea fază a competiției. La conferința de presă, Xavi a surprins jurnaliștii prezenți în sală. Deși s-a declarat mulțumit de performanță, tehnicianul a scos în evidență problemele pe care le are echipa sa.

”La Barcelona, problemele nu se rezolvă niciodată. Totuși, e o zi în care trebuie să ne bucurăm pentru că suntem în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Nu mă simt mai relaxat. Am primit o perioadă de liniște până la următorul meci.

Acesta este munca noastră. Am jucat foarte bine, am reacționat cum trebuia. După 0-1, situația s-a ”întunecat” și un egal părea un rezultat bun pentru noi. Sunt mulțumit, dar se putea mult mai bine!”, a declarat Xavi, citat de AS.com.

• Barcelona se situează pe prima poziție în grupa H, cu 12 puncte acumulate în 5 meciuri. Clasamentul este completat de FC Porto (9 puncte), Șahtior Donețk (9 puncte) și Antwerp (0 puncte).

Sursă

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.