Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

James Norton, unul dintre actorii care ar putea deveni noul James Bond, s-a despărțit de logodnică după șase ani de relație


South Nubidubi
 Share

Recommended Posts

c2g9NjUzNGQ2YWMwMTUzMDdjOGU1ODRjMmI1M2I3

 

James Norton este unul dintre cei mai în vogă actori la acest moment și unul dintre numele care se vehiculează pentru a fi noul James Bond, s-a despărțit de iubita lui. Dacă în carieră îi merge bine, pe plan amoros situația nu e la fel.

 

 

James Norton și logodnica lui, Imogen Poots, s-au despărțit după șase ani de relație. Cei doi, care locuiau împreună în Londra, s-au separat înainte de Crăciun, după ce au simțit că se dezvoltă în direcții diferite.

 

Amândoi au lucrat constant în ultimul timp. Cel mai recent proiect al lui James (38 de ani) este filmul despre Bob Marley, "One Love", care a avut lansarea acum o săptămână. Acesta joacă rolul lui Chris Blackwell, fondatorul casei de discuri Island Records.

 

Imogen, în vârstă de 34 de ani, este în prezent pe platourile de filmare ale peliculei "Hedda". În 2022 a petrecut mult timp în New Mexico, pentru drama "Outer Range".

 

Despre viața ocupată, carieră și distanța de iubita lui, Norton spunea anul trecut: "Au un cost pentru că nu ne vedem atât de des, dar suntem dispuși să plătim acest preț pentru că vine cu beneficiul de a avea pe cineva care înțelege asta, care este iertător, care e dispus să renunțe la duminica lor pentru a face o casetă enervantă de audiție".

 

James Norton și Imogen Poots au început o relație în 2017 și s-au logodit în februarie 2022. Ultima dată au fost văzuți împreună la un eveniment în martie 2023.

 

James Norton se află pe lista favoriților la preluarea rolului lui James Bond de la Daniel Craig. Deși casele de pariuri îl plasau pe locul trei în acest top, în vara lui 2023, acesta spunea, la acea vreme, că nu avusese nicio discuție cu producătorii seriei de succes.

 

SURSA

Edited by South Nubidubi
adaugare sursa
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.