Jump to content

LUIS ENRIQUE RĂSUFLĂ UȘURAT DUPĂ VICTORIA LUI PSG CU REAL SOCIEDAD DIN UCL: "UN COȘMAR! ERAU SĂ NE DEA PESTE CAP"

South Nubidubi
 Share

Recommended Posts

Paris Saint-Germain a învins-o pe Real Sociedad în turul optimilor Ligii Campionilor, scor 2-0, însă formația din hexagon nu a avut deloc o seară ușoară pe Parc des Princes. Acest aspect a fost recunoscut și de Luis Enrique, care a lăudat prestația bascilor și a mărturisit că încă nu vrea să se gândească la ce se va întâmpla la San Sebastian, peste 2 săptămâni.

Luis Enrique head coach of France sitting on the bench during the UEFA Champions League 2023/24 round of 16 first leg match between Paris...

Paris Saint-Germain este cu un pas în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria de aseară în fața lui Real Sociedad, scor 2-0. Misiunea parizienilor nu a fost una deloc ușoară, ibericii fiind extrem de periculoși pe faza ofensivă în multe rânduri, dar mai ales în prima repriză, când puteau să înscrie de mai multe ori.

Elevii lui Luis Enrique și-au revenit după ieșirea de la cabine și au înscris de două ori, prin Kylian Mbappe și Bradley Barcola, asigurându-și un avantaj consiedrabil pentru returul de pe Anoeta. În ciuda rezultatului pozitiv de pe tabelă, antrenorul lui PSG a recunoscut cât de dificil a fost să o înfrunte pe Real Sociedad și câte probleme le-au pus bascii în prima repriză.

În plus, Enrique a mărturisit că nici nu vrea să se gândească la returul de la San Sebastian, unde Real Sociedad va alerga după goluri.

ENRIQUE RĂSUFLĂ UȘURAT DUPĂ VICTORIA ECHIPEI SALE CU REAL SOCIEDAD

"Doamne, doamne...chiar mi-am dorit să jucăm contra unei echipe din Spania și aproape că ne-au dat peste cap. Felicitări celor de la Real, ce echipă bună, cum au reușit să concureze. Să vii la Paris, unde avem individualitățile pe care le avem noi, iar tu să faci daunele pe care ni le-au făcut ei nouă..Au pus presiune pe noi, ar fi meritat să înscrie.

Am suferit mult, nici nu vreau să mă gândesc la meciul de la San Sebastian de peste 15 zile. Prima repriză a fost un coșmar. În repriza secundă, jocul s-a schimbat. Am început să avem mai mult mingea. Primul gol ne-a umplut de încredere, iar pentru adversari a fost invers", a spus Enrique după finalul partidei, potrivit Marca.

Returul partidei dintre Real Sociedad și Paris Saint-Germain va avea loc pe 5 martie, de la ora 22:00, pe stadionul Anoeta, din San Sebastian.

SURSA

• Este obligatorie adăugarea unei imagini reprezentative la începutul topicului, centrată, şi a unui link către articolul-sursă la finalul topicului. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

tcslow1.gif.6f2b5e8e14970247a5da139ab8cada7d.gif.41736163cadc6253a6a77ae11329fb98.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.