Jump to content

Dan Petrescu nu are niciun dubiu, înaintea ”dublei” FCSB - LASK Linz, din play-off-ul Europa League

Share

Recommended Posts

Screenshot 2024-05-05 110037

FCSB a ”retrogradat” în Europa League după ce a pierdut cu Sparta Praga și va juca împotriva lui LASK Linz în play-off.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, formație ajunsă în play-off-ul Conference League, crede că FCSB se va califica.

Dan Petrescu crede că FCSB va trece de LASK Linz

Dan Petrescu a înfruntat-o de curând pe LASK Linz, acum o lună, în ultimul amical al cantonamentului de vară și crede că austriecii au mari probleme în apărare, de care FCSB poate profita.

”Este o echipă agresivă. Mi s-a părut că au probleme la fazele fixe și la fundașii centrali. Sincer, nu vreau să zic, dar cred că FCSB, la ce jucători are acum, o să meargă în grupele Europa League.

Poate cei de la Linz nu erau cu toată echipa sau nu erau în formă, chiar nu știu. Însă nu părea o echipă de speriat, mai ales pentru FCSB”, a declarat Dan Petrescu, după 1-0 cu Maccabi Petah Tikva.

Sursa: digisport.ro

Edited by Agent007 ToV

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.