Jump to content

Nu are permis, dar a primit o mașină. Mihaela Cambei a spus ce se va întâmpla cu cadoul de la Ion Țiriac

Agent007 ToV
 Share

Recommended Posts

profimedia-0896871365

Mihaela Cambei, care a devenit, la Paris, vicecampioană olimpică la haltere, la categoric 49 de kilograme chiar la prima sa participare la Jocurile Olimpice, va primi și ea din partea Fundației Țiriac o mașină.

Fundația Țiriac a anunțat la finalul lunii trecute că va face cadou o mașină de ultimă generație fiecărui sportiv român care obține o medalie de aur pentru România la JO. 

Mihaela Cambei va începe școala de șoferi pentru a putea conduce mașina oferită cadou de Fundația Ion Țiriac

Ulterior, Țiriac s-a răzgândit și a decis să premieze și medaliații cu argint și bronz cu câte o mașină de 50.000 de euro.

Mihaela Cambei a dezvăluit că nu are permis de conducere, dar că va începe școala de șoferi pentru a se putea bucura de mașina făcută cadou de Fundația Țiriac.

”Nu am permis de conducere. Maşina va sta la mine pentru că o să dau de permis. Îmi doresc şi eu să dau de permis. Mașina a venit mai repede decât mă aşteptam”, a spus Mihaela Cambei.

Sursa: digisport.ro

Edited by Agent007 ToV

• Agent007 ToV changed the title to Nu are permis, dar a primit o mașină. Mihaela Cambei a spus ce se va întâmpla cu cadoul de la Ion Țiriac
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.