Jump to content

Regretul lui Dan Nistor din sezonul trecut: ”Ce puteam să fac? Să mă dau la o parte?”

Agent007 ToV
 Share

Recommended Posts

FC Universitatea U Cluj v Chindia Targoviste - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 13 May 2023

FC Voluntari a retrogradat la sfârșitul sezonului trecut de SuperLigă.

Ilfovenii au luat calea ligii secunde, după ce au pierdut, scor 0-1, în fața Universității Cluj, în ultima etapă a play-out-ului din stagiunea precedentă. 

În prezent, la trei luni distanță de la acel moment, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai ”Șepcilor Roșii” a mărturisit că a regretat retrogradarea celor de la FC Voluntari.  

Dan Nistor: ”Mi-a părut rău de retrogradarea lui FC Voluntari pentru prietenul meu Bogdan Bălănescu”

Dan Nistor (36 de ani), căpitanul celor de la Universitatea Cluj, a regretat faptul că echipa sa a retrogradat-o pe FC Voluntari la sfârșitul sezonului trecut, deoarece la echipa ilfoveană se afla un bun prieten al său, în persoana lui Bogdan Bălănescu (directorul general de la Voluntari). 

”Mi-a părut rău pentru că aveam un prieten acolo, Bogdan Bălănescu fostul meu președinte de la Dinamo. Ce puteam să fac? Să mă dau la o parte?”, a spus Nistor, la Liga Digi Sport. 

Dan Nistor și Bogdan Bălănescu au colaborat la Dinamo București în perioadele august 2016 - iulie 2017 și ianuarie 2018 - ianuarie 2020, atunci când mijlocașul îmbrăca tricoul ”alb-roșu”, iar Bălănescu era președinte la formația din Ștefan cel Mare. 

• 500.000 de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, potrivit Transfermarkt 
  • 18 goluri și 41 de assist-uri a reușit mijlocașul ofensiv pentru Dinamo, în 105 de partide

La sfârșitul sezonului trecut, FC Voluntari a retrogradat în eșalonul secund, după 9 sezoane consecutive petrecute în SuperLigă. 

Sursa: Digisport.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.