Jump to content

Cristiano Ronaldo o salvează din nou pe Portugalia, cu un gol decisiv în minutul 88!


Shown
 Share

Recommended Posts

Portugalia a obţinut o victorie cu emoţii în faţa Scoţiei, 2-1 duminică seara în Liga A (Grupa 1) din UEFA Nations League.

Oaspeţii au marcate repede, prin Scott McTominay (7), dar gazdele au egalat după pauză, prin Bruno Fernandes (54), iar fenomenul Cristiano Ronaldo (39 de ani), introdus la pauză, a marcat golul victoriei în final (88). 

 

Reacții peste reacții după golul lui Cristiano Ronaldo

”Ronaldo este mereu decisiv, fie că joacă din primul minut, fie că intră apoi de pe bancă. Toți influențăm cumva un rezultat, dar Cristiano dă goluri. 

L-a dat acum câteva zile pe al 900-lea, acum a înscris și golul 901 și va merge înainte, nu se va opri până la reușita cu numărul 1000”, a asigurat Bruno Fernandes.


”Cristiano Ronaldo rămâne un fenomen și la 39 de ani, iar prezența sa s-a făcut simțită imediat cum a intrat pe gazon”, a scris MaisFutebol.
cristiano-ronaldo-o-salveaza-din-nou-pe-portugalia-cu-un-gol-decisiv-in-minutul-88-nu-se-va-opri-pana_size6.thumb.jpg.7b9224d9d9cc165112bed8a4de84290d.jpg
sursa: sport.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.