Jump to content

”Nu le știu prenumele. Mai greșesc”. Mircea Lucescu a vorbit deschis


 Share

Recommended Posts

Screenshot 2024-09-10 105219

 

Mircea Lucescu (79 de ani) a trecut cu bine peste primele sale partide de la echipa națională, de la revenire, 3-0 în Kosovo și 3-1, la București, cu Lituania, iar după partida din Ghencea, de luni seara, a spus că nu poate face minuni peste noapte.

Mircea Lucescu nu le știe prenumele tuturor jucătorilor de la lot

 

Prestația ”Tricolorilor” nu a fost una solidă contra lituanienilor, iar victoria a fost decisă abia pe final grație și intervențiilor din camera VAR.

 

Selecționerul a vorbit deschis despre planurile sale, despre viitorul naționalei, dar și despre relația pe care a început s-o dezvolte cu jucătorii. ”Il Luce” a recunoscut că încă nu-i știe pe toți fotbaliștii săi după prenume.

 

”Mă străduiesc să cunosc bine jucătorii. Îi cunoșteam doar așa puțin. Nici acum nu-i cunosc pe toți pe numele mic, pe prenume.

Mai și greșesc. Nu se poate peste noapte. Este o problemă extrem de serioasă pentru mine”, a spus Lucescu, la conferința de presă, de după meci.

 

 

”De două zile mă bate la cap”. Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-a spus soția, Neli, înaintea meciului din Kosovo

 

La finalul partidei de la Priștina, una în care ”Tricolorii” au avut parte de o atmosferă ostilă, Mircea Lucescu (79 de ani) s-a relaxat și i-a lăudat pe fotbaliști pentru prestația din teren. Mai mult, ”Il Luce” a spus că este foarte bucuros de rezultat, mai ales că și-a dorit foarte mult un redebut cu dreptul pe banca României.

 

Lucescu a dezvăluit, la conferința de presă, și ce mesaj i-a transmis soția Neli înaintea duelului de vineri seara. În spațiul public, s-a vehiculat ideea că Neli Lucescu nu ar fi agreat revenirea soțului la prima reprezentativă a țării noastre.

 

Lucescu a spus că, din contră, Neli i-a transmis că trebuie neapărat să câștige meciul cu naționala din Kosovo.

 

”Nu că nu a fost de acord (n.r. - cu revenirea la echipa națională), din contră.

 

De două zile dacă nu mă bate la cap. Mi-a și spus 'să nu cumva să nu câștigați. Nu cumva... Ține minte, că toată lumea e cu ochii pe tine.

 

Dacă te-ai hotărât să te întorci, nu poți să te întorci decât pentru așa ceva'.”, a spus, zâmbind, Lucescu, la conferința de presă.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Mi-a placut ce am vazut, insa mai este de munca. Cu toate acestea, imi bun sperantele in acest antrenor experimentat. Este proaspat instalat in functie si nu poate face schimbari de pe o zi pe alta. Trebuie munca, meciuri si timp. Pe langa toate acestea, are nevoie de increderea suporterilor. Speram sa fie bine in continuare si sa pastram o forma buna, ba chiar sa dovedim ca putem mai mult decat am vazut pana acum.

 

Cat despre jucatorii nationalei, tot ce pot spune este ca atitudinea pe care o au pe teren este una cu mult mai diferita fata de ce vedeam in trecut. Frustrarile, comentariile si gesturile care nu isi au locul intr-un loc unit au fost diminuate vizibil, iar echipa pare mult mai unita, gata sa treaca impreuna peste momentele dificile.

 

In urma unor postari aparute pe social-media, pare ca jucatorii, sau cel putin o parte din ei, au o relatie buna chiar si inafara terenului, fapt care da sperante microbistilor romani pentru o echipar chiar MAI unita decat am vazut pana acum.

 

Hai Romania!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.