Jump to content

Dimitrov a spart tăcerea după cazul Sinner: ”Știm anumite lucruri din interior. A fost foarte ciudat pentru mine”

Agent007 ToV
 Share

Recommended Posts

Snapinsta.app_81885295_126796772147982_352760359182192466_n_1080

Grigor Dimitrov (33 de ani, locul 10 ATP), sportivul care a trăit o poveste de dragoste alături de Mădălina Ghenea, a rămas cu un gust amar după cazul de dopaj în care a fost implicat Jannik Sinner (23 de ani, locul 1 ATP).

Dimitrov, marcat de cazul Sinner

Bulgarul a rămas marcat de modul în care a fost ”spălat” italianul și a făcut o paralelă cu cazul Simonei Halep (32 de ani, 1132 WTA), chiar dacă nu i-a menționat numele.

”Ce mi s-a părut cel mai ciudat este modul în care a fost gestionat protocolul acestei situații. Sunt jucători care au trecut prin procese complet diferite, cu proceduri distincte, și m-am întrebat dacă nu a existat un dublu standard.

La asta mă refer, de fapt, la un dublu standard. Am văzut acest lucru în alte sporturi, nu este niciun secret. Dar modul în care acest caz a fost dezvăluit a fost foarte ciudat pentru mine, chiar și ca cineva care este în ATP de mulți ani.

Știm anumite lucruri din interior, mai ales despre cum sunt gestionate turneele. Ca membru al comitetului jucătorilor, este ciudat când ceva de genul acesta, fie o știre, fie un proces, apare, este ciudat pentru toți,” a declarat Dimitrov, conform as.com.

Cu cine a fost văzut Dimitrov, după despărțirea de Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea (36 de ani) și tenismenul Grigor Dimitrov au format un cuplu, dar s-au despărțit în luna octombrie a anului trecut.

Românca nu a mai fost observată în preajma vreunui bărbat de la momentul despărțirii, dar același lucru nu este valabil și pentru tenismenul din Bulgaria.

Grigor Dimitrov, văzut alături de Alize Lim la Monaco

Grigor Dimitrov a participat în aprilie 2024 la turneul de la Monaco, dar aventura sa s-a terminat în optimile competiției, după ce a fost învins de către Holger Rune, scor 7-6 (11-9), 3-6, 7-6 (7-2).

Totuși, acesta nu a părăsit imediat orașul situat pe Riviera Franceză, iar Dimitrov a fost surprins alături de Alize Lim, după o petrecere care a avut loc în Monaco.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.