Jump to content

Selecționata Ciprului a luat o decizie radicală înainte de duelul cu România: "Era necesar"


Agent007 ToV
 Share

Recommended Posts

Mircea Lucescu Cipru George Koumas Romania Temur Ketsbaia

 

Naționala României se pregătește pentru un meci crucial în Liga Națiunilor împotriva Ciprului, programat pe 12 octombrie, la Larnaca. 

 

Cu toate acestea, echipa cipriotă se află într-o perioadă de schimbări majore, după demisia antrenorului Temur Ketsbaia.

 

Selecționata Ciprului a luat o decizie radicală înainte de duelul cu România: "Era necesar"

 

Temur Ketsbaia, tehnicianul georgian care a condus naționala Ciprului timp de doi ani, a decis să își încheie mandatul după o înfrângere umilitoare cu 0-4 în fața Kosovo, în meciul din 9 septembrie.

 

Acest rezultat a fost punctul culminant al unui parcurs dezamăgitor, care a dus la scăderea echipei cipriote în clasamentul FIFA.

 

Conform publicației amna.gr, Federația de Fotbal din Cipru a început deja căutările pentru un nou selecționer, iar favorit pentru a prelua frâiele echipei este Sofronis Avgousti. În prezent, Avgousti antrenează echipa Karmiotissa, care ocupă locul 8 în campionatul cipriot după primele trei etape. 

 

Președintele Federației Cipriote de Fotbal, George Koumas, a lăudat profesionalismul și dedicarea lui Ketsbaia, dar a recunoscut că schimbarea era necesară. 

 

Ketsbaia a avut un parcurs de 20 de meciuri pe banca echipei Ciprului, a înregistrat șase victorii, două remize și 13 înfrângeri, cu un raport de 19 goluri marcate și 49 primite.

 

„Era necesar. Poziția lui îl onorează și nu este o surpriză pentru cei care îl cunosc. Din păcate, nici domnul Ketsbaia, nici Federația nu au reușit să obțină rezultatele dorite prin această colaborare”, a spus George Koumas, citat de apnews.com.

 

Următoarele meciurile din Liga Națiunilor vor avea loc în octombrie și noiembrie

 

  • Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45: Cipru – România
  • Marți, 15 octombrie 2024, 21:45: Lituania – România
  • Vineri, 15 noiembrie 2024, 21:45: România – Kosovo
  • Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45: România – Cipru.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.