DexterMorgan103 Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Autor: James Clear Titlul cărţii: Atomic Habits Anul publicării: 2018 Genul cărţii: Dezvoltare Personala Numărul de pagini: 320 Scurtă descriere: O cale usoara si eficienta de a-ti forma obiceiuri bune si a scapa de cele proaste. Schimbari mici, rezultate remarcabile. Recenzie personală: Recenzia mea personala este una foarte buna, deoarece te poate ajuta sa iti schimbi obiceiurile care pot aduce schimbari semnificative in viata ta, avand planuri pentru tine la care tu trebuie sa aplici planul respectiv pentru a iti face un bine, nu trebuie sa o faci totul robotizat, dar daca faci o schimbare 1% in fiecare zi, spre exemplu fumezi un pachet intreg de tigari, adica 20 tigari, ai putea incerca sa fumezi doar 19 tigari si in alta zi, sa incerci sa fumezi doar 18 tigari pe zi, facand pasii mici, te poti scapa de obiceiul fumatului, am incercat si am reusit dupa doar 2 luni, avand si scapari sa ma pot lasa de tigari. Acum, nu mai fumez de 3 luni. Trebuie sa fii super constient de planul pe care ti-l faci si sa aplici odata, ca nu ti-l face nimeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts