Jump to content

Dialogul dintre Șumudică și Kovacs: ”Tu ai zis, cum n-ai zis?” / ”E minciună pe față! Mă scoate din sărite”

Share

Recommended Posts

MCZoPTYzNiZoYXNoPTBhY2Q3MDE3OGZjYjQ1ZWYzMmRmYWRjZGNlMDQ0NTQw.thumb.thumb.jpg.718d5a38f328ce2de57cf9efb81c6011.jpg

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă seara, în Giuleşti, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului SuperLigii.
Oaspeţii au deschis scorul prin Anzor Anzor Mekvabishvili (18), după centrarea lui Ştefan Baiaram. Rapid a egalat după pauză, prin autogolul lui Gjoko Zajkov (55), care a alunecat şi a trimis mingea centrată de Alexandru Dobre sub transversala propriei porţi, cu toată opoziţia lui Laurenţiu Popescu.

Marius Șumudică: ”Tu ai zis, cum n-ai zis?” / Istvan Kovacs: ”Minciuna mă omoară”

Craiovenii au marcat golul victoriei în minutele adiţionale, prin Alexandru Mitriţă (90+4), cu un şut la colţul lung. În urma acestui succes, gruparea din Bănie a urcat pe prima poziție, cu 32 de puncte, în timp ce Rapid a rămas ultima în play-off, cu 24 de puncte.

Giuleștenii, prin vocea antrenorului Marius Șumudică, au acuzat un fault asupra lui Burmaz, înaintea reușitei de 3 puncte a trupei lui Mirel Rădoi. În plus, după fluierul final, centralul Istvan Kovacs i-a arătat cartonașul roșu direct lui Claudiu Petrila, care a pătruns pe teren pentru a-i cere explicații arbitrului.

Șumudică a susținut că eliminarea decarului Rapidului a fost ”gratuită”, iar motivul invocat de Kovacs nu l-a convins. ”În momentul în care a intrat, Petrila era cu doi metri în spatele meu, nu a adus injurii, nu a spus nimic, nu a jignit. E un băiat... plângea în vestiar, spunea că nu a făcut nimic, `Eram lângă tine, Mister`. Auzeam dacă era ceva, îl penalizam, el nici nu a așteptat și a dat roșu de la 5-7 metri.

L-am întrebat pentru ce i-a dat. Mi-a zis că a intrat în teren. Păi, se terminase meciul, a fluierat sfârșitul meciului”, a declarat Șumudică la conferința de presă.

Dialogul dintre Marius Șumudică și Istvan Kovacs a continuat și la vestiare, potrivit golazo.ro. Oficialul partidei i-a spus antrenorului că, de fapt, i-a dat roșu lui Petrila pentru injurii.

Marius Șumudică: A fost un meci frumos, foarte bine. Eu vreau să-ți spun doar un singur lucru. În momentul în care a intrat Petrila, îți dau cuvântul meu de onoare că nu ți-a adresat nici injurii, nu ți-a spus absolut nimic. Era lângă mine. Și tu ai zis că a intrat pe teren și nu se terminase meciul, dar tu fluieraseși sfârșitul partidei.

Istvan Kovacs: Eu n-am zis asta!

Marius Șumudică: Tu ai zis, cum n-ai zis?

Istvan Kovacs: Nu, nu…

Marius Șumudică: Ai zis, ai zis că a intrat pe teren.

Istvan Kovacs: A intrat pe teren după fluierul de final.

Marius Șumudică: Da!

Istvan Kovacs: Și?

Marius Șumudică: Și trebuie să-i dai roșu?

Istvan Kovacs: A venit la mine!

Marius Șumudică: Nu!

Istvan Kovacs: E minciună pe față! Deci, pe mine mă scoate din sărite! A venit spre mine spunându-mi ce mi-a spus. Asta e notat în raport!

Marius Șumudică: A, deci ți-a spus ceva?

Istvan Kovacs: Da, vezi? Deci, pe mine minciuna mă omoară. Voi ziceți că n-a venit la mine, dar a venit spre mine, gesticulând și spunându-mi ce mi-a spus.

Marius Șumudică: Ok! Și pe urmă mie de ce îmi dai galben?

Istvan Kovacs: Ți-am zis de 3-4 ori! Când înjuri un oficial este cartonaș roșu!

Claudiu Petrila va fi suspendat cel puțin două meciuri, cu Metalul Buzău, în sferturile Cupei României, și cu Dinamo, în etapa a treia a play-off-ului.

Sursa- 
Dialogul dintre Șumudică și Kovacs: ”Tu ai zis, cum n-ai zis?” / ”E minciună pe față! Mă scoate din sărite”

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.