Jump to content

Gigi Becali a dat verdictul: ”E cel mai bun din România, dar n-o să mai joace niciodată acolo”. Trei jucători, criticați

Share

Recommended Posts

YTY5ZDM0MmYzZjhmNzM0YzE0MGNkZmY3Mjg0Nzg4.thumb.thumb.jpg.7e077a3ce11f5ab906fb178339cf980d.jpg

Gigi Becali (66 de ani) a recunoscut că a avut mari emoții la meciul cu Dinamo, pe care FCSB l-a câștigat cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1.

Patronul FCSB-ului l-a remarcat din nou pe Juri Cisotti, despre care a zis că e ”cel mai bun din Româna”, însă a anunțat că nu va mai juca niciodată în fața apărării.

David Miculescu (44) și Baba Alhassan (85) i-au adus victoria FCSB-ului cu Dinamo, care a deschis scorul prin Stipe Perica (24)

Reacția lui Gigi Becali, după Dinamo - FCSB 1-2

”Nu că a fost greu, a fost foarte, foarte greu. Cum să nu mă tem? Aveam patru jucători lipsă, eram decimați. Fără Șut, acolo… Aia e piesa…

Noi am controlat jocul, dar am controlat haotic, din valoarea jucătorilor, la centru nu era în regulă. Cisotti e cel mai bun din România, dar trebuie să joace în ăia trei, stânga, dreapta sau în spatele atacantului, n-o să mai joace niciodată acolo”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Patronul FCSB-ului i-a criticat, în schimb, pe Baba Alhassan, chiar dacă a marcat golul decisiv, pe Ștefan Târnovanu și pe Alex Băluță.

”Baba a dat golul, dar a pierdut dueluri, trebuie să fie atent, iar Târnovanu poate face banca imediat, a văzut el Galatasaray… Nu sunt discuții, dar oricum cum să dai portar ca Târnovanu cu 4.5 milioane? Doamne ferește. Târnovanu e de 7-8 milioane. Portarul naționalei 4 milioane jumate? Cât de curând va fi portarul naționalei. 

Băluță nu iubește mingea, că nu se duce s-o primească. El se ascunde de joc, îl văd și îl schimb imediat”, a declarat Gigi Becali.

Sursa- 
Exclusiv | Gigi Becali a dat verdictul: ”E cel mai bun din România, dar n-o să mai joace niciodată acolo”. Trei jucători, criticați

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.