Jump to content

A pierdut fără drept de apel, dar i-a spus arbitrei să îi ceară adversarei să-și dea cu deodorant!

Agent007 ToV
 Share

Recommended Posts

A pierdut fără drept de apel, dar i-a spus arbitrei să îi ceară adversarei să-și dea cu deodorant!

Dart a făcut un comentariu deplasat la adresa adversarei sale

Harriet Dart (28 de ani), a patra cea mai bine clasată tenismenă britanică din clasamentul WTA (locul 116), a pierdut fără drept de apel în primul tur al Rouen Open. Aceasta a fost învinsă de franțuzoiaca Lois Boisson (21 de ani), scor 6-0, 6-3. 

Nervoasă din cauză că jocul său nu a funcționat, împotriva unei jucătoare mai tinere, care se află pe locul 303 în clasament și abia a revenit după o accidentare gravă la genunchi, Dart s-a răzbunat copilărește pe adversară, strigându-i arbitrei, în timpul unui schimb de terenuri în setul al doilea, "Poți să-i ceri să-și dea cu deodorant? Pentru că miroase foarte urât".  

Boisson a glumit și a propus o colaborare cu o firmă britanică

După incident, WTA a decisă să nu ia vreo măsură, în timp ce Dart a conștientizat mesajul deplasat și și-a cerut scuze, transmițând că "vreau să îmi cer scuze, a fost un comentariu făcut în căldură momentului pe care îl regret. Am mult respect pentru Lois și pentru modul în care a jucat împotriva mea și am învățat multe din acest episod nefericit". 

De cealaltă parte, tenismena din Franța a luat în glumă incidentul și a postat pe contul său de pe una dintre rețelele sociale o poză în care ținea un deodorant Dove și a transmis companiei producătoare de articole de igienă personală că "se pare că am nevoie de o colaborare".  

Sursa