Jump to content

Ce lovitură! S-au înțeles cu antrenorul: ”Mai lipsește doar semnătura”

Recommended Posts

Ce lovitură! S-au înțeles cu antrenorul: ”Mai lipsește doar semnătura”

Intrat în ultimele luni de contract cu Hermannstadt, Marius Măldărășanu (50 de ani) ar fi pe lista de posibili înlocuitori pentru Marius Șumudică la Rapid. Chiar dacă nu a oferit un răspuns clar când a fost întrebat, în spațiul public, despre viitorul său, se pare că ”Măldă” va rămâne la Sibiu.

Președintele clubului, Daniel Niculae, a dezvăluit că cele două părți sunt foarte aproape să semneze o nouă înțelegere, astfel că Măldărășanu își va continua ”mandatul” început în 2021 la Hermannstadt.

Fostul atacant lasă de înțeles că cele două părți au ajuns la un acord și că ”mai lipsește doar semnătura” antrenorului.

Marius Măldărășanu rămâne la Hermannstadt

„Orice antrenor, mai ales unul cu pedigree și trecut rapidist, își dorește la un moment dat să antreneze Rapidul. E unul dintre cei mai titrați jucători din istoria Rapidului.

Este un antrenor foarte bun, cu perspective mari, dar sper să-l conving să rămână la Sibiu, alături de mine.

(Lui îi expiră contractul cu Hermannstadt) Suntem în discuții destul de avansate. Cred că suntem pe aceeași lungime de undă și mai lipsește doar semnătura lui. (Sunt șanse mai mari să rămână la Hermannstadt decât să plece) Eu așa cred”, a spus Niculae, potrivit ProSport.

Înainte de a antrena la Sibiu, Marius Măldărășanu le-a pregătit pe Astra Giurgiu și Metaloglobus București.

În acest sezon, Hermannstadt este foarte aproape de o performanță unică în istoria clubului. Este calificată în finala Cupei României, care se va disputa pe 14 mai la Arad, cu CFR Cluj.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.