Jump to content

Gafă de proporții pentru Rai Sport! Cum au numit italienii naționala României de fotbal după victoria la U21

Recommended Posts

Gafă de proporții pentru Rai Sport! Cum au numit italienii naționala României de fotbal după victoria la U21

În urma eșecului de la Trnava, naționala lui Pancu va avea un meci tare cu Spania, sâmbătă, la Bratislava, LIVE pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO!

Gafă de proporții pentru Rai Sport! Cum au numit italienii naționala României

Totuși, se pare că în ochii italienilor, România nu a fost învinsă! Postul italian Rai Sport, deținătoarea drepturilor TV în Italia, a confundat România cu Bulgaria, într-o cronică publicată pe site-ul Rai News.

Titlul articolului, timp de mai multe ore, a fost: „Under 21, totul simplu pentru Italia: 1-0 împotriva Bulgariei la debut".

Gafa a fost corectată abia în cursul dimineții, după ce mai mulți utilizatori au sesizat eroarea pe rețelele sociale.

Răzvan Sava: „Vrem să scoatem românii pe stradă”

”Păcat, ne doare această înfrângere. Încercăm să luăm tot ce este mai pozitiv din acest meci. Învățăm din lucruri.

Trebuie să jucăm cu Spania ca în repriza a doua azi (n.r. miercuri). Nu facem calcule. Vrem să ieșim din grupă, să scoatem românii pe stradă.

Nu am vorbit cu el (n.r. Daniel Pancu). Mâine o să facem analiza. Nivelul la U21 nu e chiar la fel (n.r. ca în Serie A), dar sunt jucători de Serie A, Serie B, Premier League. Jucători buni.

Emoții nu cred că au fost. O bucurie ar trebui să fie. Curaj a fost în repriza a doua. În prima repriză am început noi mai prost. Nu știu ce s-a întâmplat în prima repriză”, a spus Răzvan Sava la zona mixtă.

România mai are două meciuri în Grupa A, cu Spania și Slovacia, iar o victorie cu ibericii ar putea relansa speranțele de calificare. Meciul cu "Furia Roja" se joacă sâmbătă, în direct pe PRO TV, VOYO și LIVE VIDEO pe Sport.ro!

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.