Jump to content

FCSB (FC Steaua București) – început de sezon dezastruos. E ăsta downfall-ul final?

Share

Recommended Posts

După ce a dominat fotbalul românesc în ultimele două sezoane și a câștigat titlul de campioană două ediții la rând, FCSB (cunoscută ca și FC Steaua București) părea că intră într-o nouă eră de forță. Lot solid, moral ridicat, fani care visau la grupele europene – toate semnele păreau bune.

Și totuși... începutul sezonului 2025–2026 e un coșmar. Înfrângere cu Farul, umilință în derby cu Dinamo și, cireașa de pe tort, eliminare rușinoasă în Europa de către Shkëndija, o echipă modestă din Macedonia de Nord. Ceva nu se leagă.

S-a rupt magia? A fost autosuficiență? Sau au fost greșeli de management în mercato și pregătire? Cert e că echipa pare complet debusolată. Tactica nu funcționează, jucătorii par fără vlagă, iar banca tehnică pare depășită.

Fanii au început deja să-și piardă răbdarea și să pună întrebări incomode. E doar un început slab sau începutul sfârșitului pentru un proiect care părea în sfârșit consolidat?

Intrebarea ramane oare poate Steaua să își revină sezonul acesta?
Dinamo - FCSB - meci (foto: Sport Pictures)

Eu zic ca ar putea sa revina, dar trebuie sa te contrazic la niste lucruri.
1. Consider ca infrangerea in Eternul Derby nu a fost o "umilinta", a fost doar la un punct distanta.
2. Echipa noastra acum nu are conditie fizica, un exemplu poate fi PAOK de anul trecut, o echipa cotata la 82 mil. de Euro, noi am invins-o, dar de ce? Din acelasi motiv, PAOK nu avea conditie fizica.
Acum ramane de vazut Joi ce se va intampla, eu zic ca vom trece de Drita, o sa facem un parcurs european frumos, si in final, Campionatul se incheie cu noi Campioni din nou, Forta Steaua. ❤💙
Steaua a fost la fel si sezonul trecut, la inceput, si tot a castigat campionatul.

Edited by TLG Ion

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.