Jump to content

Tatăl lui Lamine Yamal nu s-a putut abține și ”a explodat”, după ce Ousmane Dembele a câștigat Balonul de Aur

no1 st0rm
 Share

Recommended Posts

FC Barcelona vs Rayo Vallecano

Pe locul doi în clasamentul Balonului de Aur s-a clasat Lamine Yamal (18 ani), super-starul Barcelonei care a uimit lumea în ultimii doi ani prin prestațiile sale extraordinare la o vârstă destul de fragedă. 

După ce fiul său a ratat Balonul de Aur, Mounir Nasraoui, tatăl lui Yamal, ”a explodat”. 

Mounir Nasraoui, după ce Lamine Yamal a ratat Balonul de Aur: ”Este cel mai mare prejudiciu moral adus unui om”

Tatăl lui Lamine Yamal a vorbit în termeni foarte duri despre verdictul dat de specialiști la gala Balonului de Aur din acest an. Concret, Nasraoui a spus că acordarea acestei distincții lui Dembele, în detrimentul lui Yamal, reprezintă ”cel mai mare prejudiciu moral adus unui om”. 

De asemenea, Mounir Nasraoui s-a declarat convins că următorul Balon de Aur va fi câștigat de fiul său, Lamine Yamal. 

”Salutări întregii Spanii, iar anul viitor Balonul de Aur va reveni Spaniei. Trebuie să spunem că s-a întâmplat ceva foarte ciudat aici. Lamine este de departe cel mai bun jucător din lume, la o diferență uriașă. 

Nu pentru că este fiul meu, ci pentru că este cel mai bun jucător din lume. Nu cred că are rivali. Cred că acesta este cel mai mare... nu jaf, nu voi spune asta, ci cel mai mare prejudiciu moral adus unui om”, a spus Mounir Nasraoui, citat de jurnalistul Fabrizio Romano. 

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.