Jump to content

N-o să-l mai vedeți”. Gigi Becali i-a decis soarta la FCSB: ”M-a supărat”

no1 st0rm
 Share

Recommended Posts

becali

Gigi Becali (67 de ani), patronul FCSB-ului, a intervenit la Digi Sport, în ziua meciului Go Ahead Eagles - FCSB.

Go Ahead Eagles - FCSB se joacă de la ora 19:45, în direct la Digi Sport 1, în prima etapă a noului sezon de Europa League. Duelul poate fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de abonații Digi România.

Gigi Becali, înainte de Go Ahead Eagles - FCSB: ”Mihai Popescu va juca toate meciurile europene”

În ziua meciului cu olandezii, Gigi Becali a anunțat că Mihai Popescu (32 de ani) va juca titular numai în Europa League, în timp ce în campionat ar urma să nu mai apară în primul 11 al echipei.

De asemenea, Gigi Becali a precizat că pentru FCSB este mai important următorul meci din campionat cu Oțelul decât confruntarea cu Go Ahead Eagles din Europa League.

”E adevărat că e foarte important meciul acesta ca să fie un declic. Având în vedere situația pe care o avem în campionat, mai important e meciul din campionat.

Trebuie să ajungi, dar niciodată n-am fost în situația aceasta. Acum sunt prea multe echipe în fața noastră. Am văzut emisiunea voastră de aseară și acolo Torje spunea foarte bine: Păi, ce, sunt jucători valoroși care trebuie să joace.

Vorbeam cu MM și-mi zicea: Se întâmplă, uite așa se întâmplă, la Manchester City, la echipe mari. Câteodată, când am intrat la voi, spuneam după meci că nu sunt genul de om care se supără la fotbal.

Ăsta e fotbalul, pun totul pe credință. Îmi prinde foarte bine. Acum au fost momente în care am zis: nu mai știu ce să zic. Dacă nu știu să zic, ce să zic?

De-aia l-am luat pe Alibec, pentru meciurile europene. Am zis să e puternic, ține de minge. Bîrligea va intra de la pauză. Și unul dintre cei doi mijlocași centrali să joace o singură repriză. O să joace Tănase acolo. Facem strategia și în funcție de meciul cu Oțelul.

Radunovic nu este bine refăcut. În dreapta aveam de ales dintre Pantea și Graovac. Am zis că avem pe Pantea (n.r. în stânga) pentru meciul cu Oțelul și în dreapta o să joace Toma cu Oțelul. Mihai Popescu va juca toate meciurile europene, m-a supărat. În campionat n-o să-l mai vedeți.

Să vedem ce o să fie. Am zis că jucăm cu o echipă care a spulberat Ajax. Ce-o fi, o fi.

Sunt indulgenți suporterii și le mulțumesc. Ei nu sunt în situația aceasta, cei de la Rapid. E singura echipă românească în Europa League. E mândria lor. Ei știu că acum începe hegemonia. Nu mă mai laud ca să vină Domnul... Acum va începe tăria și va începe slăbăciunea, pune mâna Domnul.

Acum vine victoria, următorul meci iar victorie... 10 meciuri la rând. Te pui cu Domnul? Dacă vre Domnul, câștigăm Europa League.

Poate ne axăm pe Europa League și lăsăm campionatul. Îl lăsăm pe Mirel. Eu spun lucrurile cum le gândesc. Domnul poate să facă orice minune.

Dacă Domnul vrea, nu face diseară o minune? Pe fotbal nu putem să-i batem pe Go Ahead Eagles, e prea bună echipa. E genul ăla de echipă care pasează foarte mult. Pasează foarte bine, dar nu sunt buni la finalizare, mi-a zis MM. Cu ăștia iese dacă vrea Dumnezeu să facă.

(n.r. dacă Alex Stoian ar fi fost o soluție) Ce să-i facem lui Stoian? Este under, dar cu cine să joci? Dacă Crețu era sănătos, juca. Nu vezi că nu avem fundaș lateral. Pantea îmi place, dar nu avem. Stoian o să fie. Vine Radunovic, o să joace Pantea dreapta. O să joace el Stoian, dar acum nu are ce”, a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.