Jump to content

Fotbalistul de la FCSB, care-l încântă pe Gigi Becali. ”Îmi place mai mult de el acum”

no1 st0rm
 Share

Recommended Posts

gigi

FCSB a întrerupt seria negativă din campionat, prin victoria obținută duminică, pe Arena Națională, 1-0 cu Oțelul.

Roș-albaștrii sunt acum pe locul 11 în SuperLiga, cu 10 puncte, iar Gigi Becali (67 de ani) extrage și părți pozitive după prima parte a acestui sezon.

Gigi Becali, impresionat de Bîrligea: ”Îmi place mai mult de el acum, chiar dacă nu mai dă goluri”

Omul de afaceri l-a evidențiat pe Daniel Bîrligea (25 de ani), despre care spune că ar trebui să fie titular și la echipa națională.

Mai mult, Becali i-a transmis public lui Mircea Lucescu că și Ștefan Târnovanu (25 de ani) trebuie să prindă echipa de start a primei reprezentative.

”Târnovanu e cel mai bun portar, face ravagii, și tu nu-l bagi? Hai să fim serioși, nu mă mai interesează de națională. Dacă joacă Târnovanu, mă interesează echipa națională.

Dacă am trei jucători titulari, atunci ajunge să mă intereseze. Dacă nu am trei, nu mă interesează deloc.

(n.r. despre accidentarea suferită de Denis Drăguș) O să joace Bîrligea în locul lui. Când ajunge mingea la Bîrligea e pericol numai că a ajuns la el, chiar dacă o pierde. Așa simt eu.

După ce Bîrligea a pus piciorul pe minge, mai ales dacă a ajuns în careu, e pericol. Am văzut mișcările lui, driblează trei inși dintr-o fentă. Mie îmi place mai mult de el acum, chiar dacă nu mai dă goluri. A crescut mult mai mult decât acum un an.

Dacă îmi joacă cinci jucători la națională, fac rugăciune pentru Lucescu.

Părerea mea, Drăguș trebuie sî joace în stânga, iar Bîrligea atacant și e forță mare. Dacă își revine și Man în dreapta, că Man e fotbalist, suntem și noi o putere.

Trebuie să schimbe la mijloc cu Marinii ăia (n.r. Răzvan Marin și Marius Marin). Eu îmi spun părerea, nu-i jignesc pe oameni. La fotbal trebuie viteză”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.