klau Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Link site : edesene.info Site-ul contine 500 de desene/episoade. Etichete diferite la fiecare desen. Inregistrat la data de : 13.11.2010 la Name.com Expira la data de : 13.11.2011 Pagini indexate in google : 500 Pret : 40 euro negociabil (va pot oferi si un layout in banii acestia) Pentru mai multe detalii > PM // http://who.is/whois/edesene.info *Va pot oferi gazduire pt.3 luni de la achizitionare! Il vand pentru ca nu mai am timp sa ma ocup de el,rog ca,cumparatorul sa fie o persoana serioasa,care sa se tina de treaba! Cei ce nu sunt interesati i-as ruga sa nu posteze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Prea mult ceri pe el nu te supara, de unde stiu eu ca aceea baza de date cu acele desene etc nu este pe net daca baza de date mai este si pe alte site-uri google search obsearva rapid, domeniu .info este ieftin... mai bune este .eu iti cumpar cu 1 euro orice domeniu web nou cu doar 1 euro. extensia .eu, ceri prea mult pe el nu te supara exagerezi mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klau Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 Prea mult ceri pe el nu te supara, de unde stiu eu ca aceea baza de date cu acele desene etc nu este pe net daca baza de date mai este si pe alte site-uri google search obsearva rapid, domeniu .info este ieftin... mai bune este .eu iti cumpar cu 1 euro orice domeniu web nou cu doar 1 euro. extensia .eu, ceri prea mult pe el nu te supara exagerezi mult. iti spun eu ca nu poti gasi baza de date nicaieri pe net iti garantez asta! sunt urcate manual desenele + ca au fiecare in parte keyword-uri diferite oricum pretul ala nu este batut in cuie,se poate micsora,nu este nici un fel de problema,numai sa stiu eu ca ajunge pe maini bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klau Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 up! 30 euro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidPaul Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 In primul rand acest site foloseste baza de date doar pt blog ( adica usernami, posturi , etc) desenele nu sunt urcatre pe mysql/ftp , ele sunt preloate de pe PeTeava.Ro , si postate pe blog prin codurile de la video de acolo . domeniu .info costa 1,4 euro cu tot cu webhost. Si cine ar fii interesant de un site cu desene ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klau Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 In primul rand acest site foloseste baza de date doar pt blog ( adica usernami, posturi , etc) desenele nu sunt urcatre pe mysql/ftp , ele sunt preloate de pe PeTeava.Ro , si postate pe blog prin codurile de la video de acolo . domeniu .info costa 1,4 euro cu tot cu webhost. Si cine ar fii interesant de un site cu desene ? ma frate am si zis mai sus cine nu e interesat sa nu posteze si cine ar fi interesat de postul tau ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Federer Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 NU SE MERITA de ce? DOmeniu edsene.info suna chiar urat si daca asa domeniu costa 1.5 euro sa zicem 2 euro . un host super calumea , daca vrei e 5 euro care nu pica in veci.. de ce? 1 ) E FOLOSIT WORDPRESS http://edesene.info/wp-content/themes/arras/css/styles/ wp => Worpdress nu zic mai multe ca se poate + Fura tema si nam chef de cacaturi pe cap .. 2 ) preloate de pe teava.ro sau site ala ..Posted on November 20, 2010 | No Comments fratele meu il cumperi in 20 noiembrie si il vinzi de 15 ianuarie NU SE MERITA NICI 15 EURO DAR AUZI LA el 30 euro.. eu iti dau maxim 10 euro daca ar fi [ dar nici aia nu ti dau.. ] ca imi pot face un site facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKeke Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 LOl pentru un domeniu .info 30 de euro ? Ha...mai bine imi iau info cu 7 euro + un amart de webhost cu 5 euro si tot e mai bun si dau 12 euro...esti praf...lasa-te Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Topicul are o vechime mai mare de doua saptamani, prin urmare acesta va fi inchis.Daca anuntul tau mai este valabil te rog sa-l refaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.