ALex Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 (edited) →BMW a dat publicităţii primele poze şi informaţii cu noua generaţie BMW Seria 6 Cabrio. Iată cum arată noul BMW Seria 6 Cabrio! →In timp ce la Salonul Auto Los Angeles 2010 este prezentat BMW seria 6 Concept, lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris 2010, oficiali BMW au dezvăluit primele poze şi informaţii cu noul BMW seria 6 Cabrio. →Iata cum arata noua versiune de top Bmw 650 i →Maşina este propulsată de un V8 de 4,4 litri care dezvoltă 400 CP, disponibili într-o plajă de turaţii de la 5.500 rpm la 6.400 rpm. Propulsorul poate fi cuplat fie la cutia automată cu opt trepte, fie la o cuite manuală cu şase rapoarte. Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în 4,9 secunde, atât pentru cutia manuală, cât şi în configuraţia cutiei automate. →Poza. →Din punct de vedere dimensional, noul BMW Seria 6 Cabrio este mai mare cu 74 mm faţă de predecesor său, ceea ce înseamnă o lungime totală de 4.894 mm. Maşina a căştigat şi 39 mm în lăţime, iar înălţimea a fost redusă cu 9 mm în comparaţie cu modelul precedent. Modificările la nivel dimensional au ca efect coborârea centrului de greutate, ceea ce-i conferă un comportament rutier mai bun. →Poza: →Chiar dacă este o decapotabilă, inginerii BMW au reuşit să găsească soluţii pentru a oferi clienţilor un portbagaj de 300 de litri, iar, în cazul în care maşina este capotată, volumul acestuia creşte cu încă 50 de litri. →Noul BMW Seria 6 Cabrio va fi disponibil spre vânzare, în America de Nord, începând cu primăvara anului 2011. →Video: http://www.youtube.com/watch?v=lMJ6Iu1MQeg&feature=fvsr Edited January 15, 2011 by Tomblerone 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobra Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Smecher Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Frumoasa masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nu Mai Am Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Cred ca imi iau si eu una Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corneliu Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Cea mai urata masina , prefer Admiral . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdZ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Frumoasa masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugRO Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 super tare masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts