Augustus Posted August 15 Share Posted August 15 Nick-ul tau: Augustus Server: RPG.B-Zone.Ro:7777 Roleplay Descrierea bugului: Nu este neaparat un bug, nu stiam daca sa fac ticket sau sa postez aici asa ca am decis totusi sa postez aici intai: Problema e in felul urmator, acum ~1 saptamana multa lume a inceput sa aiba lag imens in zona Aeroport LS + Spawn civil LS, acum 2-3 zile serverul a primit un restart de dimineata sau a picat, s-a rezolvat in mare parte problema acolo. De astazi problema a aparut din nou la Poker LV unde este si Spawn Civil LV, sunt extrem de multe conturi de referral intr-un singur loc si cauzeaza frame drops. Am problema asta pe o configuratie care imi ofera 120-150 FPS-uri fara nicio problema, in momentul in care ajung in zona respectiva scad la 30, chiar daca merg mai departe tot persista lagul undeva pana pe la benzinaria 4 Dragons. Pe PC-ul principal pe care am o configuratie foarte buna: RTX 4080 Super, 64 GB ram, i9 14900k la fel persista problema, nu atat de rau ca pe configuratia care imi scade la 30 FPS dar tot se simte. S-au mai plans si alti jucatori de aceasta problema dar vad ca nimeni nu a incercat sa raporteze acest lucru. O sa atasez o poza mai joc cu numarul de conturi in zona respectiva, conturi care sunt facute strict pt. referral-ul jucatorilor de pe server. O zi frumoasa va doresc! Screenshot(s): https://imgur.com/a/uwBYghr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SideLo VIP Posted August 16 Share Posted August 16 This is problem from base game/samp/omp not from server-side I think (I maybe wrong not sure) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legic Posted August 17 Share Posted August 17 Singurul lucru cred care este posibil să mute spawn ul în altă parte, mereu la spawn a fost puțin lag. Plus depinde și ce moduri ai și efecte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts