SoA ZuZu Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 (edited) In ce consta? * Vor fii 22 de participanti * Vor fii 2 echipe * Va fi 1 proba in fiecare zi la ora 18:30 in fiecare JOI * Fiecare proba va fi in alt loc : http://img.b-zone.ro/images/62850541953339235067.png Reguli * Daca ai fost ales la event, trebuie sa fii prezent in fiecare zii -FARA EXCEPTI!!!- * Premiul este de 1mil+ donatiile (sper sa veniti doar de placere) *Puteti veni cu ori ce skin vreti, nu ma intereseaza *Nu va omorati decat daca va dau eu voie! *La finalul fiecarei probe echipa pierzatoare va elimina un concurent ! Model de inscriere: ***Nick: ***Factiunea anterioara: ***Alte precizati: Model de sponserizare: Nick : Suma pe care o doreste sa o sponsorizezi: Alte precizari: Cei care pot participa sunt :Nicu , Paul_kaye. Delicvent Edited February 2, 2011 by AndreiuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolas Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 ***Nick: Nicu ***Factiunea anterioara: Pd ***Alte precizati: Nu ai fost prea clar in explicatii dar eu am inteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 ***Nick: Paul_Kaye ***Factiunea anterioara:Barzini ***Alte precizati: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA ZuZu Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Acceptati Am mai modificat la reguli sa fie mai pe inteles 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunkkYyY Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 ***Nick: Delicvent ***Factiunea anterioara: The Corleone ***Alte precizati: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoA ZuZu Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Event over , prea putini inscrisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts