SpaXxX Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 (edited) Salut medicilor, am vazut ca voi va ganditi tot timpul sa faceti cadouri cuiva..cand este o zi importanta sau ceva, eh.. as vrea sa stiu si eu,ce primesc din partea voastra, pentru cele 5 luni de lider, pe care le implinesc peste 2 zile, data: 07.02.2011<<== postul lui psihi Asa deci cum ati vazut in cele de mai sus psihi implineste 5 luni de cand a e lider Fireman/Paramedic si am stabilit cu colegi sa i facem o petrecere surpriza Detalii: 1.Petrecerea va fi pe data de 07.02.2011 la ora 18:00-18:30 la clubul Jizzy(pleasure dooms din lv) 2.Pun la dispozitie taxiuri sa va aduca pe toti la pleasure doomss Am sa vorbesc eu cu el sa fie prezent dar va rog SA NU I SPUNETI vreau sa fie o surpriza Am sa vorbes de asemenea cu admini sa ne ajute si eu cu ce pot Daca doriti sa faceti o donatie ca sa i putem lua o casa asa cred ca o sa le deie fiecaruia o sansa in f/p VA ROG DIN SUFLET SA FITI PREZENTI LA PLEASURE DOOMS Edited February 5, 2011 by mihaitza281 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Ba copile tu nu vrei sa afle si faci post pe forum. Ai de capu' meu Wow ai facut 5 luni de lider si CERI cadou. Mda,o sa ajungem rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 (edited) Ce casa sa ii ei ma...care are casa,are detoate Edited February 5, 2011 by Haose Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Tu vrei sa-i faci o surpriza postand pe forum ? Nu o sa afle sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 ) Mi-ai provocat o criza de ras a naibi de buna , cum vrei sa fie o surpriza daca tu postezi pe forum ? BTW : ii dau pm cu topicul ) Scuzati , dar nu m-am putut abtine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Cum poti sa zici ca e surpriza ma cand ai facut topic pe forum, sigur nici nu se uita pe aici el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Salut..scuze ca intervin dar am cateva intrebari 1. Realizezi ca Psihidelick poate vedea topicul, nu? (sau ii vei zice sa nu se uite in topic?) 2. Cum ii vei zice sa vina unde trebuie la ora respectiva fara sa ii dai de banuit?.. 3. Donatie? casa? gestul e dragut..dar, daca le-ar da fiecaruia o sansa in F/P ar fi prea multi playeri in factiune, sau ar fi mereu full Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 (edited) Eu sper sa inveti sa scri + ca esti pupi Cum poti sa faci un asemenea topic ?! Edited February 6, 2011 by Paul Kaye Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpaXxX Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deanz Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Lol deci nu pot sa cred sai luam casa? cu ce scop? sa ma bage in f/p ? Deci in concluzie lu psihidelick trebuie sai iau casa si masina sa ma bage in f/p nu? Naspa asa . Daca ar face toti asa ...80% din server ==> Civili... Stiu ca nu sunt obligat sa donez , dar ai avut mare tupeu sa spui asta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts