Jump to content

Petrecerea anului

SpaXxX
 Share

Recommended Posts

Salut medicilor, am vazut ca voi va ganditi tot timpul sa faceti cadouri cuiva..cand este o zi importanta sau ceva, eh.. as vrea sa stiu si eu,ce primesc din partea voastra, pentru cele 5 luni de lider, pe care le implinesc peste 2 zile, data: 07.02.2011<<== postul lui psihi

Asa deci cum ati vazut in cele de mai sus psihi implineste 5 luni de cand a e lider Fireman/Paramedic si am stabilit cu colegi sa i facem o petrecere surpriza

Detalii:

1.Petrecerea va fi pe data de 07.02.2011 la ora 18:00-18:30 la clubul Jizzy(pleasure dooms din lv)

2.Pun la dispozitie taxiuri sa va aduca pe toti la pleasure doomss

Am sa vorbesc eu cu el sa fie prezent dar va rog SA NU I SPUNETI vreau sa fie o surpriza

Am sa vorbes de asemenea cu admini sa ne ajute si eu cu ce pot

Daca doriti sa faceti o donatie ca sa i putem lua o casa asa cred ca o sa le deie fiecaruia o sansa in f/p

VA ROG DIN SUFLET SA FITI PREZENTI LA PLEASURE DOOMS

Edited by mihaitza281

Salut..scuze ca intervin dar am cateva intrebari

1. Realizezi ca Psihidelick poate vedea topicul, nu? (sau ii vei zice sa nu se uite in topic?)

2. Cum ii vei zice sa vina unde trebuie la ora respectiva fara sa ii dai de banuit?..

3. Donatie? casa? gestul e dragut..dar, daca le-ar da fiecaruia o sansa in F/P ar fi prea multi playeri in factiune, sau ar fi mereu full

Lol deci nu pot sa cred :| sai luam casa? cu ce scop? sa ma bage in f/p ?

Deci in concluzie lu psihidelick trebuie sai iau casa si masina sa ma bage in f/p nu? Naspa asa .

Daca ar face toti asa ...80% din server ==> Civili...

Stiu ca nu sunt obligat sa donez , dar ai avut mare tupeu sa spui asta .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.