Jump to content

[VAND] 2 steamuri & Conturi diferse trackere

disTuRb

Recommended Posts

Nume produs: 2 steamuri & conturi diverse trackere

Model: ---

Pret: Nu accept plata prin clienti.b-zone sau cartele reincarcabile. Vreau transfer bancar (bcr) sau paypal! Preturile pentru conturile trackerelor sunt negociabile. Am zeci de conturi de filelist/scenefz/lasttorrent/extreamshare etc, fiecare cu ratie mai mare sau mai mica, de aceea preturile le vom discuta pe prv8. Un cont steam costa 6.5$ paypal, echivalent cu 20 lei transfer bancar. Ambele steamuri costa 10$ paypal (sau 30 lei transfer bancar).

Detalii produs: Primul steam are Cs 1.6, condition 0, condition 0 deleted scenes si counter-strike source. 8$ PayPal (sau 25 lei transfer). Al 2-lea are cs 1.6, condition 0, condition 0 deleted scenes. 6.5$ paypal (au 20 lei transfer). Amandoua: 13$ sau 40 lei transfer. La conturi imi spuneti ce va intereseaza si voi cauta in stoc.

Imagini: nu am timp sa fac ss-uri

Alte precizari: ofer probe. ss-uri, team w si toate cele, in limita bunului simt. intai banul, apoi produsul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.