Blanco Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Nume produs: Domeniu Model: .ro Pret: 8E Detalii produs: L-am cumparat in luna decembrie 2010 adica acum 2 luni cu 12E. r-ever.ro (nu intrati deoarece e scos tot pentru a vi-l putea persinaliza singuri) Contact: dublud_2010@yahoo.com sau PM pe forum Imagini: Aici aveti poza de la cpanel. Alte precizari: Accept doar clienti seriosi cu care pot discuta. Atentie: -Nu accept negocieri pretul este fix -Only Cosmote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Nu aici se face topic mai, e total aiurea sectiunea unde ai postat tu... JustMed : suspend 3 zile / posturi aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Nu aici se face topic mai, e total aiurea sectiunea unde ai postat tu... Dar unde se face mai desteptule? Nu isi vinde produsul... de ce te bagi aiurea? Vei fi sanctionat cu 10% Warn pentru post aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
disTuRb Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 unde e inregistrat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Ia ID meu de yahoo sa vb, ca nu stiu daca am voie sa postez, sar considera reclama(Cred) Link to comment Share on other sites More sharing options...
disTuRb Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 normal ca ai voie, doar prezinti produsul. cum ti s-ar parea sa iei ban de la o reclama la google.ro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 normal ca ai voie, doar prezinti produsul. cum ti s-ar parea sa iei ban de la o reclama la google.ro? Si noi avem firma de Hosting, iar site-ul acela este defapt o firma de hosting, ceea ce e reclama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
disTuRb Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 care noi? castigi tu ceva din treaba asta? tu ai doar o functie de moderator. tu esti stapan pe o categorie. esti programat de cei mai mari de aici. si avand in vedere ca trebuie sa-si prezinte produsul si trebuie sa dea detalii despre el, nu e gresit sa zica unde e hostat e la gamesiasi, porcarie Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 care noi? castigi tu ceva din treaba asta? tu ai doar o functie de moderator. tu esti stapan pe o categorie. esti programat de cei mai mari de aici. si avand in vedere ca trebuie sa-si prezinte produsul si trebuie sa dea detalii despre el, nu e gresit sa zica unde e hostat e la gamesiasi, porcarie Noi, comunitatea... Toti afcem parte din aceasta comuniatate, fiecare avand o functie. Lasa comentarii si +1 sau vei fi sanctionat. Site-ul acela il primesti pe mess, nu aici si gata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brooklyn Brown Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Nume produs: Domeniu Model: .ro Pret: 8E Detalii produs: L-am cumparat in luna decembrie 2010 adica acum 2 luni cu 12E. r-ever.ro (nu intrati deoarece e scos tot pentru a vi-l putea persinaliza singuri) Contact: dublud_2010@yahoo.com sau PM pe forum Imagini: Aici aveti poza de la cpanel. Alte precizari: Accept doar clienti seriosi cu care pot discuta. Atentie: -Nu accept negocieri pretul este fix -Only Cosmote Da-mi PM cu id tau, sa vorbim pe mess. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retied O o Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Da-mi PM cu id tau, sa vorbim pe mess. "Contact: dublud_2010@yahoo.com sau PM pe forum" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 Topic Closed l-am vandut lui disTuRb (sa-l porti sanatos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.