Jump to content

Iti este frica sa mergi acasa de la scoala?

DaDuSH
 Share

Recommended Posts

Nu prea mi-e teama , deoarece cand iau maxi taxi de acasa la scoala..il iau din fata blocului si cand vin de la scoala spre casa .. merg 100 m si iau maxi taxi..deci...nu am de ce sa ma tem..

De la scoala acasa sunt aproximativ 5 metri, si oricum merg acasa cu un coleg ( el sta la 6metri de scoala :)) ) + ca ma cunoaste toata lumea, caini nu sunt, prin zona unde stau eu nu sunt betivi etc ... + ca vin acasa pe la 14:00

Edited by Haose

termin la 2 si invat in centrul orasului,nu imi este frica,sper sa nu patesc niciodata ceva:D

Nu ti se pare ca te intreci cu gluma si cam faci spam?

Eu cand vin de la scoala pe la 14:00 - 15:00, in drumul meu spre casa sunt cativa caini, iar voi stiti ca daca incepe unu, vin toti...

E uite ca eu cand l-am vazut pe primu ca alearga spre mine latrand, m-am intors si i-am dat un picior in gat.. A zmiercait de 2-3 ori si au plecat toti cu el, de atunci nu mai e acea haita de caini...

P.S: Nu stiu de ce am reactionat asa si am in el... Dar metoda ar fi sa treci pe langa ei ca si cum ei nu ar fi acolo, ei latra tu ii vezi, dar nu le dai impresia ca iti e frica de ei, pentru ca ei simt.

Hmm, in general n-am de ce sa ma tem...O singura data mi s-a intamplat sa incerce un aurolac sa-mi dea cu o scandura in cap (de ce, nici acum nu stiu), e bine insa ca m-a atentionat cineva si am apucat sa ma feresc..Dupa, numa aurolacu' stie ce a patit...

Inainte imi era frica de un baiat de la scoala. Era mai mare cu un an ca mine si se dadea smecher, ca el e cel mai tare din scoala ca e ciumec etc. Intr-o zii l-am batut de inca ma mai tine minte :). Dupa imi era frica de cainii din fata blocului. I-am speriat odata cu electroshocul. Acum cand ma vad dau din coada.

Eu ies de la scoala pe la 6 si ajung pe la 8-9 acasa, mereu mai raman afara. Avantajul meu este ca nu mi-e frica de nimic si de nimeni. :) Frate, inafara de Dumnezeu, n-are de ce sa iti fie frica :). Voi spuneti ca inca sunteti minori(unii), copii si alte chestii, dar presupun ca sunt printre piticii comunitatii(13 ani) si nu mi-e frica de nimic. :)

Edited by Dr Sk

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.