BiBii Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Nume produs:Cont Filelist Model:- Pret:- Detalii produs:As vrea sa vand un cont de Filelist si as vrea sa vad ce oferte pot primii din partea voastra!...Sper ca acest topic sa nu fie sters pentru ca la Economy nu pot posta pentru ca nu se incadreaza la categotiile de acolo(personal cars ,hoses,bussines). Astept reply-uri! Contact: Imagini:Va pot oferi daca sunteti interesat Alte precizari: Astept raspunsuri si ..contul are o ratie foarte mare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulse Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Adică vrei să zici în accest topic că vinzi contul FileList pe bunuri RP, nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Si dorim si o poza,cu ratie.. ca asa o pot inflorii si eu ca am cont cu ratie 1000+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BebeZF Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Contul est VIP ? Daca esti VIP t-il cumpar eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiBii Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Nu e VIP...un cont VIP costa aproximativ 20 de euro.. si da am ratie mai mare de 1000;) am 4.264.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulse Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Pune poza cu raţia dacă tot ai raţia atât de mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiBii Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Cred ca inchid acest Topic si rog un admin sa dea CLOSED..Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.