Jump to content

Salutare

Guest aKa Stal1n
 Share

Recommended Posts

Guest aKa Stal1n

Nickname-ul meu: aKa_Stal1n

Numele si prenumele: Andrei Stanciu

Varsta: 16 ani

Adresa: Crangasi

Ocupatie: Elev , Firma de hosting

Jocul preferat: Counter-Strike (candva sa:mp)

Interese: Dezvoltarea unei firme cat mai mari de hosting la preturi convenabile

O mica descriere despre mine: Am mai fost in aceasta comunitate pe la varsta de 13 ani si 9 luni venind ca hoster pentru comunitate adus de lexutzu multi dintre voi ma stiti si sincer chiar nu ma intreseaza si afecteaza daca imi veti aduce injurii/insulte/ la persoana mea sau daca ma veti mai dispretui in continuare unii dintre voi precum "Gabb".

De unde am aflat de comunitatea Breaks-Zone: la inceput de la lexutzu .. acum am venit din propria initiativa motive intemeiate chiar nu am dar miar placea sa stau pe un forum foarte dezvoltat si bine documentat unde sa postez sa citesc si sa ma documentez decat sa stau pe unul mic.

LE: Sunt curios cate persoane ma veti critica pentru ca am revenit. :)) Oricum putin ma intereseaza cui i pasa si ce i pasa eu tot imi voi vedea de oala mea

LE2:Pad_Vlad ma cunoaste si stie ce fel de persoana sunt acuma si cred ca poate spune ca mam schimbat (stie el si serveru care il ridicasem)

Edited by aKa Stal1n

Salut Stal1n ne stiam demult timp de pe net, sunt pad_vlad cel cu care ai dorit tu acum mult timp sa ridicam si noi o comunitate de samp daca mai tii minte..., astept un raspuns daca ma mai stii, stiu cum abuzai de server cand era modul vechi la cosa nostra LCN daca mai stii...

Pff frate bine ai revenit :X Mi-ai lipsit mult >:D<<'> Acuma cati ani inainte jucam noi 2 singuri pe server la 10 seara :))) Nu o sa uit faza cu adminu de 3 ori.Mi-ai dovedit ca erai un prieten adevarat nu numai vorbe.Sper ca nu te-am dezamagit niciodata dupa cum vezi o sa te tin minte 4ever ai fost/esti o legenda pentru aceasta comunitate. RazR te cam despretuieste acuma dar cand le tineai serverele era bine ? Sper sa nu ma dezamagesti cum nu te-am dezamagit nici eu si sa revii pe samp. Te astept :X De pe 10 aprilie voi intra si eu desigur daca primesc Unban. Am luat o zi ban de la Gabb newb ( care acum se crede ...) pentru o zi si vad ca inca nu mi sa scos

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.