AlecsTheKiru Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Numele Companiei:Taxi Driver@S.R.L.* Membrii Companiei:Lider:AlecsTheKiru Co-Lider: Angajati: Numar pentru cereri Taxi:/sms 1247 Locatia unde sunteti (SI nu va miscati din locul de unde sunteti)!! Descriere:Deocamdata doar eu ma ocup de taxi driver....SE CAUTA ANGAJATI!!URMATI MODELUL URMATOR!!! Model Cerere: Nick-ul: Numele: Prenumele: Numarul de telefon(in game): De ce ai dori sa intri in Taxi Driver: Promiti ca o sa stai in aceasta companie minimum 1 saptamana?(Da/Nu): O sati respecti atat liderul cat si colegii de munca?(Da/Nu): Link to comment Share on other sites More sharing options...
CozmaAlaDin2010 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 este deja factiunea taxi,de ce ai mai infiintat firma asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Ce incerci tu sa faci aici, e sa iti creezi o factiune, LOL!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlecsTheKiru Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 Este o firma nu factiune si in principiu factiunea Taxy Cab Company au membri care dau /accept la client greu.. depilda eu dau sa zic telefon pt comanda taxi la 5 fix(Ora din joc) si imi vine taxiu la 5:10 ora din joc !Si consider ca firma Taxi Driver@S.R.L.* Este pentru cei sub lvl 5!!!! Trebuie doar sa stiti unele locatii ca sa intrati.. Edit:Haideti postati O si taxa pentru transport este 1k fara alte costuri suplimentare Salariul:depinde de cati clienti duceti!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciprian31 Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Cea ce vrei tu sa creezi nu mi se pare bun deloc, fara suparare, si nu insista cu ideea ca nu iti va reusi, factiunile sunt deja facute, nu are rost sa te mai complici Daca tot atat vrei sa lucrezi cu taxiurile http://b-zone.ro/forum/topic/8113-taxi-cab-company-aplicatii/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciprian31 Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 wrong! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOXSTANTIN Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Editeaza`ti mai repede topicul facut,este factiune oficiala taxi: Taxi Cab Company. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby1111 Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 in primul rand ai avut o idee buna,na ce sa zic e criza ,faci orice sa faci un ban dar totusi mai bine te organizai verbal cu unii inainte sa fie o treaba calumea si un fel de mini-taxi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.