Jump to content

Event Car Checkpoint

RounD
 Share

Recommended Posts

Cred că denumirea nu vă explică nimic, de accea aici găsiți detaliile despre cursă.

Explicații:

Veți începe de la Aero LV (Imagine în joc Imagine pe hartă), unde voi da eu startul. În LS și în LV vor fi cîte 4 persoane (8 persoane în total).

Voi trebuie să-i gasiți și fiecare dintre ei vă vor spune cîte o cifa.

Dupa ce ați găsit acele 8 persoane vă reintoarceți la Aero LS unde trebuie să-mi spuneți mie cele 8 cifre.

Primul care ajunge la mine și-mi spune toate 8 cifre corecte a cîștigat Premiul!

___________________________________________________________________________________________________________

Reguli:

Nu trișați (riscați eliminare)

Nu aveți voie să mai aveți persoane cu voi în mașină.

NU AVEȚI VOIE CU MAȘINI MAI RAPIDE DECÎT ELEGY! Sunt acceptate doar: Mașini simple/Mașini personale (Intruder, Willard, Greenwood, Merit, Admiral, Mesa, Remington, Sabre, Tahoma, Elegant, Feltzer, Slamvan, Windsor, Virgo, Washington, Flash, Huntley, Savanna, Comet, Uranus, Jester, Alpha, Elegy, Sultan)

Nu aveți voie DB/DM pe alți concurenți. Cei ce au fost atacați îi rog să facă SS și dacă prind că a persistat DB/DM cursa se reia.

____________________________________________________________________________________________________________

Taxa pentru participare este de 25.000$ de la fiecare deoarece eu nu am atîția bani pentru un astfel de event. Vă dați seama că dacă se strînge multă lume premiul va fi MARE!

Achitarea se face prin /pay sau prin /transfer doar atunci cînd sunt eu online și doar cînd îmi dați un /sms înainte de a transfera banii. SS sau altceva nu primesc!

Înscrierile se fac pînă pe data de 30.04.2011 ora 0000

Accept și Sponsorizări. Cei ce sponsorizează eventul participă GRATIS! - Rog să nu mai postați și cerere de înscriere.

Deasemenea eu am nevoie de 10 persoane care să mă ajute: 8 persoane care să fie cu cifrele, 2 PD/FBI/NG care să ajute să fie ordine la start. Aceștia vor primi șansa de a participa cu taxa doar de 10.000$ la următoarea cursă care se va desfășura peste 1 lună. Regulă: LVL 15 minim!

_____________________________________________________________________________________________________________

EVENTUL SE VA DESFĂȘURA PE 1.05.2011 ora 2000

____________________________________________________________________________________________________________________________

Model de înscriere cursă:

Nick:

Level:

Ești deacord cu regulile?:

Ești deacord cu taxa pentru participare?:

Alte precizări?:

Model sponsorizare event:

Nick:

Level:

Suma de bani care o sponsorizezi:

Model ajutor event:

Nick:

Level:

Facțiunea:

Voi ajuta cu:

Lista participanților:

GhostT - 0$

daryuS - 0$

Unniversall - 25.000$

Edited by RounD

Nick: GhostT

Level: 7

Ești deacord cu regulile?: da

Ești deacord cu taxa pentru participare?: da

Alte precizări?: va multumesc

Acceptat. Te aștept în game pentru achitarea taxei.

Nick: BoDoS

Level: 13

Facțiunea: The Cuneo Family

Voi ajuta cu: sa fiu unu dintre cei 8 oameni cu numere

Am uitat să precizes că trebuie să ai Level 15+

Nick: daryuS

Level: 28

Ești deacord cu regulile?: da

Ești deacord cu taxa pentru participare?: da

Alte precizări?: bafta

Acceptat.

Nick: Unniversall

Level: 15

Ești deacord cu regulile?: Da

Ești deacord cu taxa pentru participare?: Da

Alte precizări?: nu

Acceptat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.