Jump to content

Ce Oras|Tara ai alege pentru viitorul tau

Ghambyt
 Share

Recommended Posts

Daca ai avea puterea de a alege in ce tara si oras sa iti traiesti restul anilor ce ai alege ?

-Ne puteti da si detali despre Tara|orasul ales si niste poze

Eu as alege:

Tara Franta , Orasul Paris ( orasul iubirii)

Foto:

50593040236827926453.jpg

Edited by Ghambyt

Daca ai avea puterea de a alege in ce tara si oras sa iti traiesti restul anilor ce ai alege ?

-Ne puteti da si detali despre Tara|orasul ales si niste poze

Eu as alege:

Tara Franta , Orasul Paris ( orasul iubirii)

Foto:

50593040236827926453.jpg

La fel, dar mi-ar place sa si stiu limba si sa nu stau ca un prost singur acolo...sa mai am un prieten/nevasta/copil ceva...

Daca as putea sa aleg viitoarea mea tara ar fi Austria si orasul Viena.Motive ar fi mai multe precum:o foarte buna situatie economica(prin urmare locuri de munca,salarii bune,conditii de trai mai mult decat acceptabile,preturi avantajoase in comparatie cu salariile) dar si datorita obiectivelor turistice de acolo.

Tara: United States of America

Orasul: Las Vegas' (Un oraş de vacanţă cu hoteluri şi locuri de odihnă, magazine şi faimoase cazinouri pentru jocuri de noroc.)

Click'

Edited by MarveL

Tara:Spania

Oras:Barcelona

Este un oras foarte frumos..cu multe puncte turistice..si nu numai deaia..imi place limba spaniola..si multe altele

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.