Jump to content

Triadele se intorc in Las Venturas


MF kNNr

Recommended Posts

Nu este nimic gresit in a-ti forma o gasca cu care sa-i petreci timpul, cu care sa te distrezi, cu care sa muncesti, ca sa va ajutati intre voi...dar cand vorbesti de Asasini, HQ, cerere pe forum etc.. atunci se schimba lucrurile si devine o propunere pentru o noua factiune; iar aceasta propunere este respinsa.

 

Din prezentarea voastra imi dau seama ca nu v-ati gandit deloc prea mult inainte sa faceti acest topic...2 3 propozitii si gata, incepeti cu recrutatul, cereti /irc personal, cereti sa deveniti deja o factiune..."liderii" initiali deja s-au retras, este total aiurea ce propuneti voi.

N-aveti nicio regula dar aveti echipa de asasini a caror rol este sa faca dm, apoi aveti HQ..dar ce se intampla cand cineva vine la HQ-ul "vostru"? il omorati...ce se intampla cand va omoara cineva? il bagati pe Blacklist-ul "vostru"...apoi cereti bani ca sa nu-l mai omorati...urmeaza sa faceti war cu mafiile, sa oferiti protectie factiunilor...o sa omorati civilii aiurea, apar reclamatii la adresa voastra, primiti ban, nu va convine nu stiu ce...etc. Nu, nu acceptam o "mini-mafie" cum ziceti voi.

 

Closed.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.