CozmaAlaDin2010 Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Vreau si eu sa joc pe server dar de fiecare data knd intru in joc mi se da restart la pc,la fel si pe browser,am java instalat de la ce poate fi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bossabc Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Ce placa video ai?Daca zici, te va ajuta Snifel ( eu plec ) . Pana atunci incearca: -update placa video -install la un nou update java -sa iei alt Minecraft ( mi se pare ca ti l-am dat eu atunci pe mess ) -scanarea calculatorului ...Dar, iti da doar restart?posibil ai virusi... Habar n-am, daca nici asta nu merge, incearca reinstall Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D0X Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Vreau si eu sa joc pe server dar de fiecare data knd intru in joc mi se da restart la pc,la fel si pe browser,am java instalat de la ce poate fi ? Ce configuratie ai ? Ai problema asta doar cand joci Minecraft sau si la alte jocuri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CozmaAlaDin2010 Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Doar cand joc minecraft, Configuratie: Procesor:amd semptron 3000+ 1.79GHZ Ram:1gb Placa video:Via Chrome 9 hc integrated Placa mea video s-a ars asa ca folosesc placa video care este incorporata in placa de baza(am o placa video in placa de baza) Am citit topicuri in care si cei cu calculator foarte bun intampina problema asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts