Jump to content

propunere lock down!!

ZNip3rX
 Share

Recommended Posts

multora ni s-a intamplat sa ni se sparga casele, sa li se dea foc(cel mai des), ca se fure iteme la cei care lasa cuferele deschise(aici nu comentez)

asa ca propun urmatoarea:

mie mi-a fost sparta casa de 4 ori, sunt sigur ca este acelasi faptas..acesta intra in casa mea cand nu sunt pe langa ea sau plecat de pe serar, face o gaura 2x2 ca sa intre in castel, intra si darama ce gaseste pacolo, pune lava in mijlocul casei, darama ziduri, pune cobble aiurea, si sunt sigur ca e un retardat care e suparat pe mine si probabil asa 'se razbuna el' am propriile banuieli, dar nu dau nume

oricum

propun ca, atunci cand playerul pleaca de pe server, sa se faca un fel de "cprivate" pe toate blocurile puse de el

sau mai simplu, sa se creeze /cprivate si celelalte comenzi si pentru blocuri, daca tii la casa ta

sau altceva orice altceva ce este necesar pentru prevenirea distrugerii caselor si a altora!!! Nu se mai poate, pe server zici ca suntem pe maidam dam foc distrugem ce vrem si nu se intampla nimic niciun ban.. suntem server oficial ce plm nu un amarat de server creat de 2 tipi ca nu au ce face si se joaca la panarama! nu! asta e b-zone.minecraft deci apartine b-zone deci treebuie ingrijit cu mai multa atentie!

un jucator am putea pur si simplu sa intre si sa distruga multe chestii inainte sa primeasca ban, doar asa ptr ca nu are ce face

de asemenea propun scoaterea pvp'ului. este o pocarie si ne omoram ca prostii din greseala. nu este deloc cool

sper ca ati citit ce am scris mai sus si sa actionati... sa actionam!..ce e asta.. :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.