uN1kuL Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Va rog frumos care se pricepe la PC-uri help me [-o< [-o< ^'> ^^ ^'> ^^ ^'> ^^ ^'> ^^ tot imi da eroarea aceasta http://img.b-zone.ro/images/18039400890564670380.bmp .Va rog add id mess dicasteaua80 buzz me si ajutor me:))+CA IMI MERGE SACADAT CHIAR SI DUPA RESTARTUL DE ASTAZI LA SRV:(((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 La fel si mie, Fix la fel mi se intampla Nu stiu de ce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSweeT Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Cand intrati in joc sus in stanga va apare ceva trebe sa apara asa MineCraft beta 1.4_01 daca nu apare asa intrati in RUN scrieti %AppData% stergeti folderul .minecraft intrati iara in joc mergeti iara in RUN -> %AppData% si in folderul .minecraft bagati iara update ul adica folderul ala BIN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortishan Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 nu face cu ma ziss nu strerge .minecraft uitate la Update pe forumul minecraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSweeT Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 nu face cu ma ziss nu strerge .minecraft uitate la Update pe forumul minecraft mothisan am zis sa stearga .minecraft ca poate au ramas fisiere de la v 1.5 in el daca iti scoti alt minecraft de pe net o sa fie v 1.5 si la uni nu le merge cand pui bin nu se schimba versiunea numai daca stergi .minecraft si il lasi sa se faca iarasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snifel04 Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts