Jump to content

EVENT SIMON SPUNE !

GF SupranaturaL13
 Share

Recommended Posts

Guest XaraEvaNs

NICK : XaraEvaNs

FACTIUNE : Fireman/Paramedic :X

ESTI DE ACORD CU TAXA DE INSCIRERE ? : Da

ESTI DE ACORD CU REGULILE IMPUSE DE ORGANIZATORI ? : Da

ALTE PRECIZARI ? : Sper sa castig

NICK : .RePlaY.

FACTIUNE : Civil

ESTI DE ACORD CU TAXA DE INSCIRERE ? : Nu.

ESTI DE ACORD CU REGULILE IMPUSE DE ORGANIZATORI ? : Da.

ALTE PRECIZARI ? : Multumesc !

Respins , deoarece nu esti deacord cu taxa de inscriere !

Toti care ati fost ieri la event si ati fost omorati va mai dau o sansa sa nu ziceti ca sunt baiat rau , va puteti intoarce azi la ora 21:00 la RESTAURANT LO SANTOS ! Vreau sa va vad pe toti , ieri din 37 au venit 13 .. daca mai faceti asa nu mai organizez nimic . Ii stiu pe toti care mi-au dat taxa .

AZI LA 21:00 TOTI CARE VATI INSCRIS LA RESTAURANT LS !

PS: Vedeti ca nu mai dau NICIUN /ad . Veniti , bine ... nu veniti , tot bine !

Edited by SupranaturaL133

EVENT OVER ! Winner : xseriousx ! Felicitari

PS : Sunt foarte dezamagit deoarece din aproximativ 40 inscrisi nu ati fost decat maxim 20 ... CER TOPIC CLOSED !

Am aflat o chestie pe care n-o stiam pana acum, si o POSTEZ pentru ca am vazut ca multi n-o stiu.

Si anume ordinele gen SIMON ZICE ULTIMUL PE /FALL MOARE!!! sunt glume si din contra, va fi omorat cine executa si nu cine ramane ultimul. Numai ordinele care incep cu SIMON SPUNE sunt serioase si ultimul moare. Probabil asta a fost motivul omorarii mele si juma de grup in eventul anterior de am facut aceasta PLANGERE si in cel putin 5 eventuri anterioare.

Buuun... eram 14, fusesera 2 astfel de glume, ramasesem 3, a zis SIMON SPUNE ULTIMUL PE /BASKET MOARE!!! NU a omorat pe nimeni, in schimb mi-a zis sa aleg eu cine sa moara, l-am ales pe colegul lui din Stracci, si m-a omorat pe mine... pe motiv ca n-a zis Simon spune. Trebuia? Din moment ce s-a adresat MIE personal si nu grupului? Altadata cand mi-a zis Futur treci in linie! (fara SIMON SPUNE) si n-am ascultat, m-a omorat.

Ba, deci... fie iar a avut ceva cu mine, fie s-a suparat ca am ales colegul!!

Nu mai inteleg!! Cand sa ascultam de organizator si cand nu?

Va rog... EXPLICATII!!

Future: A zis SIMON SPUNE ULTIMUL PE /BASKET MOARE!!!

Future: Care /basket? ca sunt 6 ?

Robby: :))))

Robby: chiar...

Future: Am dat /basket 6

Future: apoi 1, 2, 3

Future: A mai dat unu /basket 1

Future: N-a omorat pe nimeni

Future: Dar eu fiind primul la reactie, si singurul care a intrebat care /basket... a intrat in vorba cu mine

Future: Mi-a zis sa vin in fata

Future: si sa aleg care sa moara

Robby: cu simon spune inainte?

Future: Am ales...

Future: Si am murit eu!

Robby: tre sa iti zica SIMON SPUNE alege pe cineva care sa moara

Future: Ba, ce a avut IDIOTUL asta cu mine?

Robby: daca ti-a zis doar asa...

Future: Pai asta intreb

Future: Trebuia MEREU sa zica?

Robby: cam da

Robby: :D

Future: Fuck his fucking jokes... banuiam ca SIMON SPUNE e obligatoriu ATUNCI cand vorbeste de da comenzi la tot grupul

Future: Nu cand vorbeste cu 1 player in parte

Future: Ca cu 1 minut mai devreme vorbise si cu altul asa in parte

Future: Dar vreau sa stiu de ce mi-a zis tocmai mie sa trec in fata ca sa ma omoare!!??

Robby: nu stiu...

Robby: cateodata aleg aia la nimereala

Robby: :)

Future: Ba, idiotii astia au mereu ceva cu mine

Future: ma tem ca si de data asta!

Edited by The Future

Fratele meu, ce level ai ? De te faci plangeri aiurea fara sa sti nimic.!

I se zic SIMON SPUNE daca inca nu ti-ai dat seama! Trebuie sa executi comenzile doar cand spune SIMON SPUNE, nu cand zice SIMON ZICE sau ''TOTI /FALLBACK'', doar la cand spune ,,'' nu mai repet! Daca nu sti cum se joaca, de ce te-ai inscris ?

Supranatural13 a facut tot cum trebuie, si a fost corect..! asa ca imi pare rau de tine..

In primul si in primul rand CER WARN-UP pentru tine , deoarece ai postat dupa ce am cerut "topic closed" ! In al doilea rand nu ti-am zis SIMON SPUNE THE_FUTERE IN FATA ! Deci nu trebuia sa vi ... Ce sa iti fac daca nu stii ? Tu faci orice iti spun eu doar daca zic SIMON SPUNE ! Daca spun simon spune ( . ) cu punct NU FACI !

PS : In momentul cand spun "eventul a inceput" faci doar cand iti spun "simon spune" , la revedere !

Edited by SupranaturaL133

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.