Jump to content

problema lag

CozmaAlaDin2010
 Share

Recommended Posts

Deci,in single player imi merge foarte bine,fara lag fara nimic,dupa ce intru pe un server(orice server)eu vad oamenii ca se misca,vad ce scriu dar eu cand vreau sa scriu sau sa scriu o comanda o executa de abia dupa 2 minute,nu mi se incarca harta si cad de pe harta,cand distrug/pun un cub imi apare la loc(cand distrug)si dispare(cand il pun),nu pot sa fac nimic,sunt sigur ca multi au problema asta,asa ca va rog ajutati-ma

Aceeasi problema o am si eu, degeaba daca folosesc pe cea din Linux.

Testeaza viteza de internet aici si posteaza rezultatele.

Edited by D0X

1301104582.png

Cineva mi-a spus ca am aceasta problema pt. ca primesc foarte putine pachete la internet. Credeti ca poate fi de la asta ?

Edited by DreamS

1301104582.png

Hmm ... Ciudat. Problema nu este viteza internetului. Eu am o conexiune mult mai slaba si pot juca fara probleme.

Mergi la setarile video din joc si pune Fast la Graphics, View Bobbing OFF, Render Distance Short, inchide programele care necesita acces la internet(Y!M, Mozilla, Skype, uTorrent, XFire etc). Asta o sa mai reduca din lag.

Btw, posteaza si configuratia calculatorului.

Edited by D0X

Si eu aveam acceiasi problema.Uite cum am rezolvat eu :deschizi jocul apoi deschizi task manager dai la applications apoi dai go to process si iti apare procesul jawav sau ceva de genu dai click dreapta pe el si apoi selectezi toate casutele si dai ok apoi ar trebui sa iti meearga.Eu am rezolvat cu asta dar daca tot nu iti merge incearca sa descarci alt minecraft.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.