Jump to content

doua persoane cu acelasi numar de telefon

Tovarasu tau

Recommended Posts

Da, asta este un bug destul de ciudat.

Tot ce trebuie sa faca este sa se duca la un 24/7 si sa dea "Buy" & "Cellphone" ($5.000).

Automat cand iti cumperi telefon nou, iti schimba si numarul, asta e singurul mod in care pot fi evitate "numerele lafel".

Nu va mai certati care sa schimbe numarul.Daca vreti sa va mai mearga unul dintre voi sa il schimbe.Nu rezolvi nimic daca te certi.Si eu am avut un bug,cred ca de la lag,dadeam /number jucator si aparea numarul 0000.

Nu va mai certati care sa schimbe numarul.Daca vreti sa va mai mearga unul dintre voi sa il schimbe.Nu rezolvi nimic daca te certi.Si eu am avut un bug,cred ca de la lag,dadeam /number jucator si aparea numarul 0000.

Daca-ti aparea doar un 0, atunci abia se conecta-se pe server si d'aia.De ce va certati intre voi pentru un amarat de numar? Daca e tot criza, va dau eu 5k sa va schimbati numaru' :-@

biencutza are numarul de ceva timp. Cand l-a "primit", nu mai era cineva cu acest numar, sau daca erau, erau banati permanent (verificat).

4835 41

6329 41

8094 40

8861 40

1811 39

8695 39

2224 38

3084 38

1452 38

Nu este bug. De exemplu, numarul 4835 este "dat" la 41 de jucatori (din care probabil 1 sau 2 sunt activi, restul probabil banati). Numere sunt de la 1000 pana la 9999, iar conturi sunt MULT mai multe, deci sistemul da un numar aleatoru unui jucator nou venit (sau daca isi schimba numarul).

Din punctul meu de vedere, singura varianta pentru a scapa de aceasta problema este sa se mareasca numarul cifrelor pentru numerele de telefon.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.