DaDuSH Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 (edited) Nickname: DaDuSH Screenshot-uri: Informatii despre PC (configuratia calculatorului, antivirus, sistemul de operare, conexiunea la internet etc.): - Descrierea situatiei: Pai am bagat un mod cu texturi HD, mi sa parut ceva ciudat ca am vazut o poza cu "caramida" aia dar nam stiut ce ii, acu am vrut sa imi fac un acoperis la casa si... arata ca d*q, si nu stiu ce poza/folder tre sa sterg sau sa inlocuiesc ca sa fie caramida normala P.S. pozele sunt facute pe single player Edited May 24, 2011 by DaDuSH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Slim Shady Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Salut. . Unele texturi , HD sau nu ,au acel B.U.G ! Trebuie sa'ti schimbi texture,pentru ca e mult mai usor decat sa cauti originalul la bircks si sa'l pui peste asta modat,sa revina la normal . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
D0X Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Intra in Mods and Texture Packs in joc si dai Open texture pack folder si sterge de acolo textura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts