Jump to content

Coceni Media - Delux,Zanu,Klau

delux23
 Share

Recommended Posts

Ma baieti ma. . . deci sincer acum vreau sa va spun ceva. . . si nu va spun in calitate de regizor pentru ca am numai 14 ani :-J. . . va spun pentru ca eu stiu ce inseamna comedia si aici comedia se transforma in plictiseala. . . nu am vrut sa jignesc pe nimeni cu ceea ce voi credeti ca se numesc "critici". . . va dau niste sfaturi pentru urmatoarele filmulete. . .

1. Tema este frumoasa. . . insa gresiti foarte mult la faptul ca este aceiasi scena de 20 de ori . . . si asta este cam penibil din punctul meu de vedere. . . era mult mai frumos daca incercati sa faceti scena aia cand fuge din camera in camera de 3 ori si dupa aia sa apara un titlu "Dupa 2 ore" tot asa sa se intample insa la un moment dat sa se auda niste impuscaturi si dupa aia sa iasa cineva de acolo linistit ca si cum s-ar fi terminat totul. . .

2. Ar fi mult mai amuzant daca ati folosi si niste animuri cum ar fi cel fugarit sa foloseasca /lifejump la un moment dat ca sa para putin mai amuzant. . . sau sa alergati prin mai multe locuri ale casei. . . nu doar 2 camere. . .

3. Voi in video a-ti folosit doar 2 arme. . . deagle si M4. . . era mult mai amuzant daca foloseati si o bata de baseball sau un tac de biliard. . . si la un moment dat cand intrati in camera unde se ascundea "INAMICUL" sa se auda un lemn puternic cum se rupe ca si cum ar da de inteles ca i-ati spart capul sau ca a-ti rupt de capul lui bata. . . cam astea sunt parerile mele. . . in fine sugesti. . .

Oricum respectele mele tuturor regizorilor si actorilor. . . Scuzati-ma daca am ofensat pe cineva din cadrul filmarilor sau pe vreun spectator cu criticile mele. . . insa se cuvine sa ne spunem cu toti parerile nu? :P:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.