Jump to content

De ce?

Wonder

Recommended Posts

Am facut acest topic in speranta ca mai sunt si alti playeri pe comunitate care au aceeasi parere ca si mine, anume ca, pe acest server unde ne intalnim zilnic aproximativ 400 de playeri, mai multi sau mai putini, lipseste elementul cheie al unui JOC: distractia.

Joc pe server de aproximativ un an si jumatate si am trecut prin multe etape de crestere sau decadere, atat ale mele ca si jucator, cat si ale serverului in sine.

Acum, ca am ajuns sa petrec o perioada indelungata aici, mi-am facut foarte multe pareri despre jucatorii in sine, despre staff, despre fondatori, despre calitatea jocului si multe altele.

Lupta continua pentru proprietati:

De ce in fiecare zi, din ce in ce mai multe certuri si lupte se dau pentru case, masini personale, bani si alte bunuri? Sincer vorbind, daca vezi un jucator de level 5, sa zicem, care nu are nici o proprietate, prima intentie e sa spui "Iaute-l si pe noobu' asta". In timp ce, daca vezi un jucator de level 30, cu o casa si o masina la garaj, te duci si ii saluti, intri in vorba cu el, e om important, nu? Stereotipurile astea strica farmecul jocului, pentru ca se tine cont prea mult de ce detine fiecare, nu de cum este fiecare ca si jucator. Jucatorii sunt impartiti astfel in 2 categorii: Noobii si Smecherii. E normal ca la un level ridicat, sa ai anumite deprinderi fata de jucatorii mai mici, insa de ce sa-i disconsideram? Pana la urma, nu am fost toti asa? Ca sa nu mai deviez de la subiectul initial, pe server se dau lupte foarte aprigi pentru obtinerea de case, masini si alte detineri. Principala dilema ar fi: cu ce te ajuta faptul ca ai ditai' palatu' si un Turismo intr-un joc? Te schimba asta ca om? Te scuteste asta de a trai in lumea reala, lipsit de griji? Iti aduce asta vreun profit real, mancare, sau educatie? Raspunsul este evident nu. In concluzie, iata un motiv pentru care distractia lipseste.

Impresiile, egoismele si superioritatile:

La sectiunea Complaints, nu exista zi fara sa fie facute topic-uri in care fiecare sa fie propriul zmeu. Zeci de jucatori care se baga in reclamatii care nu-i privesc, zeci de jucatori care reclama fara sens, zeci de jucatori care isi tin parerea sus si tare, ca de', doar ei au dreptate mereu si nu pot fi contracarati. De ce vad tot mai multi jucatori care sunt (sau vor sa fie) atat de mari si tari, incat nimeni nu i-ar putea distruge? De ce se petrec atatea certuri intre membrii, unde intervin superioritati, impresii, amenintari, se ajunge chiar si la "vin peste tine in casa cu tiganii", numai ca X sa il vada pe Y sanctionat. Oameni buni, e un joc, de ce trebuie sa fim mari zmei si mari importanti? O sa se ajunga la adevarate razboaie intergalactice pe temele stupide care sunt dezbatute in diverse cazuri, pentru ca Zmeul P si Fat-Frumos Q au fiecare dreptate si nu cedeaza niciodata.

Increderea:

Se poate vorbi de incredere intr-un joc? Nu cred. Oamenii din spatele unui calculator sunt foarte parsivi, si nu poti sti cum sunt ei defapt, in concluzie, nu le poti acorda incredere. De ce se intampla tot mai multe tepe, plangeri si alte prostii? Pentru ca exista asa zisa "incredere", cand crezi ca X iti este priten si n-o sa te posteze ca ai gresit, dar exact asta se duce si face. Nu poti avea incredere intr-un monitor si cateva cuvinte scrise pe un chat. Dupa ce esti "tradat", plangi la admin ca ti s-a furat casa...normal, fiecare dintre noi ar face-o, dar nu ne gandim ca am fi putut evita asta, nu. Avem "prieteni" si ne incredem ca nu ne vor "face rau", si asta e bine!

Ura si dusmania:

Exista atata dusmanie, cat n-ai vazut vreodata! Sunt jucatori care ar face orice sa-l vada pe X demis in factiunea Y sau pe H fara functia de admin. De ce? Din ura, din invidie, din ideea ca "Ala de ce are si eu n-am? Ia sa nu mai aiba nici ala". Asta atrage cu sine un egoism iesit din comun, pentru ca ajungi sa te gandesti zilnic "Ce sa fac sa fac aia, ce sa fac sa ajung acolo unde e si ala". Cum spuneam, cu ce te ajuta toate functiile si toate rank-urile? Nu te ridica ca om, repet, ramai acelasi. Poate doar in ochii serverului sa cresti umpic.

Concluzionand, nu stiu pe cine am jignit, daca am jignit, n-a fost cu intentie, e doar opinia mea. Nu stiu pe cine am trezit la realitate si nu stiu cine crede acelasi lucru ca si mine, insa ce am spus mai sus este un mic raspuns la intrebarea: "De ce nu ne mai distram in jocul asta?!"

Profitand de privilegiul de moderator, inchid acest topic, in speranta ca nu va fi sters, eu nu voi lua suspend permanent sau warn 50% si nu mi se va scoate moderatorul. Vreau sa evit discutiile inutile sau raspunsurile fara sens in acest topic. E Read-only. Pentru orice raspunsuri, impresii, injuraturi, huiduieli si amenintari, folositi PM-ul, n-am sa va dau Report "Mami, X m-a injurat prin PM, bate-l!".

Sper ca si voi va veti "lupta" si ne vom face cu totii oameni mai buni pentru a readuce elementul cel mai important in acest joc: DISTRACTIA. Nu uitati, suntem toti egali aici, si nimeni nu merita sa fie preaslavit sau injosit.

Multumesc ca v-ati obosit sa cititi tot ce am scris.

End.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.