Jump to content

Southern Pimps - Anunţuri importante/Important announcements

ZaNuu
 Share

Recommended Posts

Felicitări pentru waruri, nu am ieşit pe minus, însă nici pe plus. La warurile viitoare vreau mai multă ascultare şi prezenţă din partea voastră. Am fost 32/41 online, ceea ce e cam ciudat şi o să încep să sancţionez absenţele. Pe lângă prezenţa scăzută comparativ cu numărul membrilor, am observat că voi nu ştiţi să jucaţi în grup. Sfatul meu este să staţi cât mai bine poziţionaţi şi mai retraşi, ascunşi, nu ştiu. Cred că atât puteţi gândi şi voi. După astea, nu mă ascultaţi aproape deloc şi am să sancţionez persoanele ce-mi încalcă spusele atât la waruri cât şi în afara lor, aţi văzut cu ochii voştri ce s-a întâmplat pe Military. Intraţi prea repede în adversari şi nu gândiţi că la o mică influenţă i-am putea bate uşor. Ca astea o să le discutăm mai multe după war şi cred că voi face şi o şedinţă în legătură cu warurile. Suntem deja 41 în facţiune şi văd că şi acum ne luăm bătaie. E cam imposibil. Încercaţi să faceţi tot posibilul să înţelegeţi ce spun eu aici, ne vedem mâine.

Oficial ne-am înscris la B-Olympics Spring din anul 2016. Fiţi cât mai activi pentru a alege participanţii pentru probe. Trebuie să citiţi regulamentul pentru a putea participa şi verificaţi subforumul B-Olympics Spring 2016, uitaţi-vă la probe şi spuneţi-mi la care dintre ele vă descurcaţi cel mai bine.

Noul sublider al facţiunii este [AIM]BeyondOwn.

De acum vreau să fiţi mult mai activi la waruri, deoarece voi sancţiona orice greşeală a voastră. Nu mai înjuraţi, nu mai jigniţi şi nu mai faceţi DM pe colegii care nu doresc asta. Ori sunteţi în rând cu lumea, ori vă puneţi demisiile şi vă bag pile în paşnică. Luni vă aştept minim 25 online pentru a ne prezenta la waruri.

Spre fericirea mea, amenzile pentru absenţa 1/4 şi 3/4 s-au schimbat.

De la 500$, amenda normală pentru absenţă la 1/4 waruri, s-a transformat în 5.000$.

De la 1.000$ (+avertisment verbal), amenda normală pentru absenţa la 3/4 waruri, s-a transformat în 10.000$.

Mai multe detali aici. Pentru că doar azi s-a făcut asta, de azi o să sancţionez astfel.

Ca de obicei, vă aştept într-un număr cât mai ridicat la warurile de astăzi.

Bun, peştişori. Deci v-am lăsat uşor şi săptămâna trecută, spre bine, chiar şi cu indulgenţa mea şi prezenţa slabă, aţi bătut recordul de teritorii în perioada mea ca lider. De săptămâna viitoare, începând cu mâine, vreau să ne prezentăm minim 35 online la waruri pentru a reuşi să cucerim întreg oraşul şi chiar şi teritorii din celelalte oraşe. Ar fi cazul să solicit activitate şi seriozitate din partea voastră, dat fiind faptul că am atins numărul de 41 de membri din 41. Voi accepta doar două învoiri pe seară şi nu vă culcaţi pe o ureche că evidenţa nu va fi făcută, pentru că va fi. Am ajuns la o concluzie, vă învoiesc de prea multe ori, şi în schimb ce primesc? Nesimţire. Nu voi mai învoi pe nimeni fără cerere, vă reamintesc: minimul de secunde pe teritoriu este de 800 în Las Venturas şi 500 în celelalte oraşe (nu e cazul acum). Dacă vrem să realizăm ceva, ne trebuie activitate şi nu cred că ar fi cazul să o repet şi să o tot repet. Vă aştept 35 online mâine seară. Recomandarea mea este să intraţi de la 19:00-19:30 pentru a avea loc, acum cu questul şi getgiftul presupun că vor fi 1000/1000 constant, poate mă înşel... dar nu cred. Cred că v-am spus tot ce era de spus. Noapte bună şi succes mâine la şcoală/liceu/facultate. Ne vedem la waruri.

Vă aştept într-un număr cât mai mare, mâine, 18.04.2016, pentru a ne prezenta la warurile ce o să urmeze. Deoarece eu nu o să fiu prezent, rog ca tot intervalul de cele două ore (20:00-22:00), să ascultaţi de conducere (rank 4+). Să aveţi noroc.

Vă mai dau o zi la dispoziţie să vă reluaţi activitatea, referindu-mă la prezenţa la waruri. Vreau să fiţi prezenţi la toate warurile, nu la unul, nu la două, la toate. Voi începe de astăzi să sancţionez toate absenţele. Am mai spus că fac asta, dar nu am făcut-o pentru că nu voiam să vă sancţionez, dar acum o spun la modul serios. Membrii învoiţi vor fi trecuţi aşa doar pe baza acestui topic şi a inactivităţilor, doar aceştia sunt scutiţi de waruri. Voi accepta doar cele mai credibile două învoiri în fiecare zi de war. Nu abuzaţi de învoiri, pentru că dacă o să ajung la această părere, nu o să vă mai accept niciuna cât timp îmi sunteţi membri, chit că e adevărat motivul, chit că nu este. Ne vedem diseară la waruri.

Turf: RDT LV Turf: Transfender LV Turf: Bratva I LV

Attacker: Southern Pimps Attacker: Green Street Bloods Attacker: The Tsar Bratva

Defender: Green Street Bloods Deffender: Southern Pimps Deffender: Southern Pimps

Time Interval: 20:00-20:30 Time interval: 20:30-21:00 Time interval: 21:00-21:30

Edited by AIM Spawn

Astazi, 04.05.2016, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

BSVoEAO.jpg

Cine nu face minimul de 800 de secunde o sa fie considerat absent.

Incercati sa va conectati mai repede sa prindeti loc pe server.

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat

Maine, 05.05.2016, intre orele 20:00 - 21:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

OSuQiRX.jpg

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat

Edited by AIM Cokemeister

Maine, 09.05.2016, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

Jm0mYP0.jpg

Maine, 10.05.2016, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

hpt5lG3.jpg

Maine, 11.05.2016, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

upkTSts.jpg

Edited by AIM Cokemeister

Mâine, 30.05.2016, vă aştept în număr cât mai mare pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate ajunge, să pună cerere de învoire; accept maxim două învoiri.

Aveţi nevoie de materiale (20.000) şi jobul Arms Dealer. Cine este prins fără ele riscă FW.

Dacă absentaţi fără cerere de învoire şi fără un motiv bine întemeiat, primiţi FW. Vă aştept 35 online.

Astăzi, 01.06.2016, vă aştept în număr cât mai mare pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate ajunge, să pună cerere de învoire; accept maxim două învoiri.

Aveţi nevoie de materiale (20.000) şi jobul Arms Dealer. Cine este prins fără ele riscă FW.

Dacă absentaţi fără cerere de învoire şi fără un motiv bine întemeiat, primiţi FW. Vă aştept 35 online.

Astazi s a miscat treaba bine, am fost destul de multi si de intelegatori! Maine avem 4/4 waruri din nou :

1-

White Wood LV The Tsar Bratva Southern Pimps 20:00-20:30 View

2-

Intersection LV Southern Pimps Green Street Bloods 20:30-21:00 View

3-

Paramedics LV Southern Pimps The Tsar Bratva 21:00-21:30

View

4-

Spiny Bed LV The Tsar Bratva Southern Pimps 21:30-22:00 View

Sper sa fiti la fel de activi si maine, poate chiar mai multi si mai ascultatori, sa putem castiga 4/4 din nou! Bravo si bafta baietii!