Jump to content

Southern Pimps - Anunţuri importante/Important announcements


ZaNuu
 Share

Recommended Posts

Maine, 28.10.2014, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri . Nu accept invoiri. La ora 19:50 sa fiti in linie.

Cine nu indeplineste condiitle stabilite primeste FactionWarn.

  • 2. Cine vine la war trebuie sa aiba un total de secunde pe durata tuturor war-urile din ziua respectiva. Acest total o sa depinda in functie de turful pe care avem war, si de situatia warului. Nu o sa va sanctionez pe cei care veniti la war si nu faceti un numar OK de secunde la fel ca pe cei care nu se prezinta deloc la waruri.
  • 3. La sfarsitul war-ului cine are -3 primeste amenda $2,000. Cine are -5 la mai mult de 2 waruri primeste FactionWarn.


!* Daca parasiti jocul in timpul war-ului dati-mi un PM cu motivul. Daca nu o faceti sa nu va mirati ca aveti sanctiuni.
!* Daca sunteti prinsi AFK in timpul warului, fara sa fi anuntat prin SMS un membru de rank mare, ex. lider, sublider, o sa fiti sanctionati.
!* Trebuie NEAPARAT sa aveti jobul Arms Dealer. Cine este prins cu alt job sau fara materiale o sa fie sanctionat.
!* Va sfatuiesc sa aveti Bandicam sau Fraps si sa-l folositi.

PREZENTA ESTE OBLIGATORIE! CEL PUTIN 25 ON !

Link to comment
Share on other sites

Duminică, 02/11/2014 ora 14:00 vă aștept în HQ pentru Ședință. Cine lipsește și nu are învoire/cerere de inactivitate este sancționat cu Faction Warn !

 

 

Am niste probleme personale si nu pot ajunge, o s-o tinem saptamana viitoare.

Edited by R i c h i e ZEW
Link to comment
Share on other sites

ATENTIE ! Începand de luni vom implementa noi reguli privind warurile:

1) TurneR se va ocupa în continuare de evidenţa şi mă va ajuta cu organizarea la waruri, ascultaţi de el pentru că şi el poate acorda FW.
2) Trebuie sa aveţi minim 500 secunde pe turf de acum pentru a fi trecuţi la lista de prezenţi la war.
3) La 2 AV primite la evidenţe primiţi un FW. Un AV se scoate prin prezenţa consecutivă la 3 waruri.
4) Dacă aveţi 2 absenţe la waruri într-o zi cu 4 waruri veţi primi AV.
5) Dacă aveţi 1 absenţa într-o zi cu 3 waruri veţi primi AV.
Antrenamentul se va desfăşura cu o oră înainte de şedinta întotdeauna. Acesta este obligatoriu pentru cei care nu au scoruri pozitive la waruri. Dacă lipsiti de la antrenament si observam ca nu va descurcati pe masura asteptarilor la waruri primiti FW pentru absenta.
Edited by GQ Shaw
Link to comment
Share on other sites

Astăzi, 16/11/2014 , am decis împreună cu liderul Avispa Rifa, SondOfTheTime să facem un tratat de pace intre aceste două ganguri.

  • Nu avem voie să ne atacăm între noi !
  • Nu ne vom face posturi între noi, orice cearta cu un membru Avispa Rifa se rezolvă printr-un simplu PM liderului
  • Vom organiza diferite activităţi între noi !

 

 

 

 

 

 

# Luni, 17/11/2014 ora 19:45 vă aştept pe toţi în HQ pentru waruri ! Cine absentează nemotivat riscă să fie sancţionat cu Faction Warn !

Edited by R i c h i e ZEW
Link to comment
Share on other sites

Miercuri, 19/11/2014 ora 19:45 sunteţi aşteptaţi în HQ pentru waruri. Cine lipseşte şi nu are cerere de învoire, primeşte Faction Warn !

 

De mâine, pe cine prind ca poartă skin de RANK 4+, respectiv ASSASIN primeşte Faction WARN ! Noul lider asasini o sa-l aleg in weekend, deci până atunci nu purtaţi skinul acela !

Link to comment
Share on other sites

Vineri, 21/11/2014 ora 19:45 sunteţi aşteptaţi în HQ pentru waruri. Cine lipseşte şi nu are cerere de învoire, primeşte Faction Warn !

 

P.S: Să fiţi în număr cât mai mare pentru a cuceri HQ RDT, dacă nu ascultaţi în totalitate ce spune conducerea şi membri de rank 4+ o să fiţi sancţionaţi cu FW + Amendă 25k.

Link to comment
Share on other sites

Miercuri, 26/11/2014 ora 19:45 vă aştept in HQ pentru WARURI ! Mâine avem două waruri cu RDT de la 20 pană la 22. Vreau activitate maximă pentru a păstra LV-ul

Edited by Shaw
Link to comment
Share on other sites

Joi, 27/11/2014 ora 19:45 vă aştept in HQ pentru WARURI ! Mâine avem două waruri cu RDT de la 20 pană la 22. Vreau activitate maximă.

 

PS: Acceptăm doar învoiri serioase, pentru detalii daţi PM lui Richie.

Link to comment
Share on other sites

Luni, 1/12/2014 ora 19:45 vă aştept in HQ pentru WARURI ! Cine nu este prezent şi nu are învoire făcută prin PM va primi FW, vreau prezenţă maximă trebuie să ne revenin puţint.

Edited by Shaw
Link to comment
Share on other sites

ATENTIE! Incepand de maine 05/01/2015 gang-ul Souther Pimps isi reia activitatea. Maine este prima zi in care factiunea in noua formula va avea de dat un test(war-urile), imi doresc sa fiti prezenti in numar cat mai mare la HQ in jurul orei 19:50.

REGULI!
* Prezenta este obligatorie, in cazul in care nu puteti ajunge faceti o cerere de invoire pe forum cu un motiv bine intemeiat - din moment ce ati intrat intr-o mafie trebuie sa fiti activi - , altfel veti fi sanctionati cu Faction Warn.

* Aveti obligatia de a asculta de leader/subleader, altfel in functie de "problemele" pe care le-ati facut veti fi sanctionati.

* Absenta neanuntata la un war este sanctionata cu Avertisment verbal, la doua avertismente primite la evidente primiti Faction Warn - Avertismentul verbal poate fi eliminat prin prezenta consecutiva la 3 war-uri -

* Pentru a putea fi declarat prezent la war-uri trebuie sa aveti 500 de secunde pe turf si o prezenta de 3/4 war-uri.

* Toti membrii factiunii in timpul war-urilor trebuie sa aibe job-ul arms dealer, cei care nu vor avea job-ul vor primi la prima abatere o amenda de $10,000, iar la a doua abatere Faction Warn.

Edited by sprites
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.