Jump to content

Problema chest

zZzZ
 Share

Recommended Posts

Nickname: PwN

Screenshot-uri:

Informatii despre PC :

Descrierea situatiei: De cand a fost versiunea 1.7 am facut piston si l-am bagat in chest si acum nu il mai pot deschide si aveam lucruri destul de valoroase acolo ce pot face ?

Am si eu aceast poroblema si , am hotarat sa sparg cufarul

am dat /cunlock , am spart o buacata din cufar si jocu CRASH

Stiam ca o sa se opreasca jocul pt ca am mai avut o problema de genul(de la 1.6 la 1.5) dar l-am spart s-a stins de cateva ori si am recuperat itemele

INSA in cazul acesta, am spart cufarul, s-a stins jocul,(am laut itemele inainte sa se stinga jocul) si cand intram inapoi pe cont , dadeam /login parola si hopaa! imi dadea internal server error

Asta pana cand dupa cam vreo ora am intrat iarasi pe cont si mi-a mers

Numai ca nu aveam toate itemele din cufar! luasem cam jumate iar restu desparusera! eram foarte..foarte dezamagit... cealalta bucata de cufar nu cntinea iteme de 1.7 asa ca am putut sa ma uit in el si sa vad ce mai aveam(pe langa iventar)

Acuma mai am un cufar dublu( doua cufere importante din 3 aveau iteme de 1.7) si imi este prea frica sa il sparg si pe el pt ca se pierd iteme.. acuma este posibil sa mearga asa cum mi-a mers prima data cand aveam problema, dar am alta problema.. nu ma lasa sa il sparg :))

Oricum singurele solutii sunt

-sa bage snifel iar 1.7 sa ne luam itemele alea din cufar si sa le bagam in foc(cea ce nu cred ca face)

-sa spargi cufaru(eu zic sa nu te risti) dar este posibil ca durata blocarii contului sa fie mai mare(sau mai mic) decat a mea..

Bafta ;)

EDIT: uau.. grozav... am spart cufaru si acuma numai pot sa intru X(

EDIT2: ieei pot sa intru iar :X:X

Edited by ZNip3rX

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.