Robytzu05 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 (edited) Vreau sa organizez un event Trivia care tine de cultura generala. Am ales o categorie de intrebari care probabil ne place tuturor, voi pune intrebari din filme. O sa fac acest event in mai multe etape daca este cazul deoarece am foarte multe intrebari pregatite. Voi avea nevoie si de 1,2 politisti care se ofera sa stea bodyguarzi sa perchezitioneze playerii veniti pentru ca armele nu vor fi admise. Aveti voie la 2 greseli, la a 3-a voi cere politistilor sa va omoare. Locatia eventului va fi cafeneaua din LS de langa CNN. Eu voi pune 100.000 ca premiu, sa speram ca voi mai avea donatori ca sa oferim un premiu atractiv. Timpul de raspuns va fi de 15 secunde. Eu va intreb iar voi raspundeti pe /w. Taxa nu va fi, va trebui sa platiti doar intrarea in cafenea. Va trebui sa aveti si telefoanele inchise la event folosind /turn off. Exemple de cereri: Pentru participare: - Nick: - Level: - Sunteti de acord ca nu aveti voie cu arme? - Sunteti de acord ca la al 3-lea raspuns gresit sa fiti omorati? - Alte precizari? Pentru donatori: - Nick: - Suma donata: - Alte precizari: Pentru politisti: - Nick: - Level: - Alte precizari: Participanti: - Sponsori: - Politisti: - Anulez eventul cu cateva zile. Astept inscrieri, cand se vor strange mai multi voi anunta o data. Edited July 16, 2011 by Robytzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredo Corleone Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 - Nick: Aztek - Level: 4 - Sunteti de acord ca nu aveti voie cu arme? Desigur, este cel mai corect. - Sunteti de acord ca la al 3-lea raspuns gresit sa fiti omorati? Da. Fara discutii. - Alte precizari? Nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
daryuS Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 - Nick: daryuS - Level: 31 - Sunteti de acord ca nu aveti voie cu arme? da - Sunteti de acord ca la al 3-lea raspuns gresit sa fiti omorati? da - Alte precizari? bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Troia Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 - Nick: San_Troia - Level: 1 - Sunteti de acord ca nu aveti voie cu arme? Desigur! - Sunteti de acord ca la al 3-lea raspuns gresit sa fiti omorati? Da! - Alte precizari? Va urez succes tuturor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robytzu05 Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 - Aztek - daryuS - San_Troia Acceptati! Sa speram ca mai strang ceva donatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legic Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 - Nick: Legic - Level:63 - Sunteti de acord ca nu aveti voie cu arme? Desigur! - Sunteti de acord ca la al 3-lea raspuns gresit sa fiti omorati? Da! - Alte precizari? Va urez succes tuturor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robytzu05 Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Legic - accpetat Inca mai am nevoie de 2 agenti FBI si de eventuali donatori. Trebuie maine maine sa avem un numar minim de participanti, agentii FBI si eventualii donatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLark08 Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Nick: cLark08 - Level: 15 - Sunteti de acord ca nu aveti voie cu arme? da - Sunteti de acord ca la al 3-lea raspuns gresit sa fiti omorati? da - Alte precizari? bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deanz Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 - Nick: dEaNzZ - Level: 19 - Sunteti de acord ca nu aveti voie cu arme?: Da - Sunteti de acord ca la al 3-lea raspuns gresit sa fiti omorati?: Da - Alte precizari?: Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlexSpecial Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 - Nick: SpecialDream - Level: 7 - Sunteti de acord ca nu aveti voie cu arme? Da - Sunteti de acord ca la al 3-lea raspuns gresit sa fiti omorati? Da - Alte precizari? Bafta tuturor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robytzu05 Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 dEaNzZ SpecialDream Acceptati! Inca mai am nevoie de 2 agenti FBI si de eventuali donatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpaZz Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 - Nick:SpaZz - Level:7 - Sunteti de acord ca nu aveti voie cu arme?Da - Sunteti de acord ca la al 3-lea raspuns gresit sa fiti omorati?Da - Alte precizari?Bafta tuturor Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLark08 Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Inca mai am nevoie de 2 agenti FBI si de eventuali donatori. Ia-ti adio , FBI nu participa la eventuri organizate de civili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 - Nick:TheGamer1500 - Level:2 - Sunteti de acord ca nu aveti voie cu arme?Da - Sunteti de acord ca la al 3-lea raspuns gresit sa fiti omorati?Da - Alte precizari? Doar filme sau si seriale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robytzu05 Posted July 16, 2011 Author Share Posted July 16, 2011 SpaZz - acceptat cLark08 - acceptat TheGamer1500 - acceptat @cLark08 - MrYonut a organizat un event asemanator. Era civil el si a avut 2 agenti FBI de fata. @TheGamer - Filme in majoritate, nu stiu, poate pun si seriale daca raman fara intrebari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robytzu05 Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 Rog un admin sa inchida topicul. E mare lipsa de participanti, voi anunta direct pe /ad cand va fi eventul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts